Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě první SuperStar, pořad, který přijít musel, bylo to něco nového a rozhodně se na to dalo dívat. Jako plus beru mix žánrů, ne jenom zpívání. Tudíž ta zábava byla v některých případech opravdu povedená. Navíc tu máme nové uvaděčské duo, které svým sehráním a kvalitním přístupem nechává zapomenout na Mareše. Oni mě vyloženě baví a cítím v nich ten správný světový emerikn fíling. V porotě mě jenom vyloženě sral namachrovaný "Gay porňas a umím sto tisíc jazyků a všady sem byl" Slávik. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zavedený formát nezklamal. Tedy abych to uvedl na pravou míru - Prima nezklamala, protože už před lety to bylo naopak - Nova s velkým "haló" přitáhla Velkého Bratra a Prima kontrovala obdobnou reality show VyVolení. Ač nadcházející ročníky neměly směrodatnou sledovanost, zde Prima jasně uhájila svou vedoucí pozici coby nejlepší inteligentně-komerční televize. Teď se role obrátily a Prima opět prokázala, kdo je lepší. Ano, Nova má (z pohledu nemainstreamového diváka) handicap formou úděsných bavičů Trošky, Mareše a Šeredové a to je ještě víc nudné v kontrastu ostříleného Krause nebo dvojice Prachař-Rausch. Souběžně s mým komentářem vyšel na Novinkách článek (zřejmě propaganda Novy) http://www.novinky.cz/kultura/209964-cesko-slovensko-sice-ma-talent-ale-moc-prekvapeni-se-nekonalo.html Očividně zklamaná z přebytku hudebních čísel. Co asi čekali, když v Americe i Británii bylo to samé? Copak někdo chce, aby se vytratilo klasické "Co čech, to muzikant." ? Chválím nejen úspěšné okopírování světového formátu (VČETNĚ srandistické dvojice v zákulisí) ale i výběr čísel, který jen v prvním díle obsáhl vše od hvězdné pěchoty (a nejen pěvecké) po úspěšné lidi ve všemožných oborech, kde se hraje na styl a skóre za triky. A už jen za ty metalové děti hvězda vzhůru. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama