Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

freddy 

všechny recenze uživatele

Běžně na této databázi nehodnotím nic po prvním dílu a TV pořady dokonce hodnotím jen velmi vzácně, ale zde udělám výjimku a přidám se k nadšeným divákům tohoto pořadu. Bylo to svěží, bylo to originální, bylo to neokoukané, bylo to vtipné, bylo to zajímavé, bylo to zkrátka fajn a nic tomu nechybělo. Na tomto pořadu je nejlépe vidět, že to jde i bez Mareše, Jakub Prachař je pro mě tváří známou, ale v tomto případě na postu moderátora tváří neokoukanou a považuji za veliké plus, že se rozhodl tuto show moderovat, protože je to skutečně příjemné oživení, navíc spolu s Pycem se jedná o vynikající moderátorskou dvojici, která mě osobně zřejmě nemá šanci omrzet. K tomu jsou navíc v porotě další v podobných projektech neokoukané tváře, jako Jan Kraus, který mi vždy byl a stále je nesmírně sympatický, Lucie Bílá, která mi vůbec nevadí, pokud zrovna nevyhrává další Slavíky, a které to v porotě opravdu sluší, a potom charismatický Jaro Slávik, který mě hodně zaujal. Výsledkem tedy je, že tahle soutěž dopadla nejlépe, jak vůbec dopadnout mohla, a já se počínaje dneškem stávám jejím pravidelným divákem. A ještě si neodpustím rýpnutí do Novy, když jsem totiž po skončení dnešního dílu ČS má talent přepnul na Talentmanii, tak mi stačilo pár minut, abych opět pocítil svou silnou averzi vůči panu Marešovi a přesvědčil se, že Prima je pro mě tou nejlepší volbou na nedělní večer (pokud ovšem zrovna v tu dobu nepoběží na HBO v nedělní premiéře nějaký extra kvalitní film). Za sebe dávám pět hvězd a Primě s Jojkou tleskám vestoje! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející pořad, a musím říct, taky první pořad tohoto typu (v ČR), který mně aspoň trochu zaujal. Samozřejmě k dokonalosti a Simonovi to má daleko :-), ale stále příjemnější pokoukání než na hrůznou Talentmanii. Opravdových talentů sice není tak moc, na můj vkus je v soutěži až příliš zpěváků, ale samozřejmě lidi chápu. Zpěv je nejjednodušší. Tedy pro ty, co maj aspon trochu hudebního sluchu. S objektivním hodnocením zatím souhlasím ()

Reklama

Wladi.mir odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry za odpad, ale jen to ukazuje jaká je inteligence obou národů, není to nic než jen reality show, která vidělá miliony. Ano, závidím! Tohleto rejžování zlata jde úplně mimo mě. A proto se nekoukám na televizi! Závěrem mě mrzí, že k tomu zlákali Krause. A pokud jde o talentmanii nebo tohle, je to jen další příklad o blbosti národa. => sledovanost (neútočím na národ jen na to co sleduje) :-)) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama