Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

VOD (1)

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá a mrazivá vec, v ktorej sa prekvapivo nestráca Jessica Biel, najúžasnejší je ale totálne nepredvídateľný scenár, ktorý sa s nami strašne zahráva a nakoniec nás nechá len v spoločnosti chladných záverečných titulkov, aby sme mali more času rozmýšľať nad tým, čo sme práve videli a ako by sme na mieste istých postáv z tohto príbehu jednali my. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít takovou fantazii jako Packal, protože jestli on v tomhle vidí film, tak já bych pak mohl při sprchování v zrcadle vidět dvě krásný brunetky. No anebo bych chtěl bejt slepej jako někteří z vás tady, ono by to v obou případech vyšlo nastejno. Já tady viděl leda tak v průměru tři hovadiny na jeden záběr, což je zhruba o tři hovadiny na záběr víc, než kolik snesu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Laugier vlastně nezklamal. Viděl jsem od něj Mučedníky, ale hlavně Ghostland mě hodně dostal. The Tall Man zase jednou pěkně klame tělem a finální mozaiku si divák poskládá díky chytrému scénáři až úplně na konci. Jessica Biel určitě nic vyloženě nezkazila, navíc tady opravdu nejdůležitější roli hraje příběh. Určitě doporučuji všem, kteří se nechávají rádi překvapovat. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nebavilo. Filmy z amerického zapadákova si u mě obvykle místečko najdou. Tohle je ovšem neuvěřitelně překombinovaná hovadina. Začátek je absolutně sračkoidní. Poté na vás tedy začne vykukovat celkem zajímavá atmosféra. Bohužel, nedlouho na to začne snímek přicházet s tak neuvěřitelně stupidními až debilními zvraty, že jsem se nestačil facepalmovat. Růžky také vystrkuje jakási sociální sonda. Tohle snad milí tvůrcové nemysleli vážně. To by mě velmi uráželo. Úplně si nejsem jistý jak hodnotit. Zhruba jedna dvacetiminutovka někde v úvodu byla celkem koukatelná. Zbytek je absolutní odpad a dno kinematografie. Celkově mi to vyznělo jako nehorázná sračka. Dávám hnusnou hvězdu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Naštěstí není v žánru uvedeno "horor"! No, ono tam vážně nebylo nic strašidelného! Mysteriozní? Panečku! Ano, jde o mix několika žánrů, ale zdálo se mi, jakoby žádný z nich nebyl dotažen do konce. Budu si tedy myslet, že se jednalo o drama, temné drama, které mělo na víc, než jen na zmateně pobíhající Jessicu Biel a několik sedláků. 35% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Když se Julie (Jessica Biel) umývá na toaletách, má na bradě otevřenou ránu, ovšem po opláchnutí má rázem bradu bez šrámu. (NICOTINE)
  • V scéne, keď sestričku July (Jessica Biel) privezie polícia na policajnú stanicu, kde jej policajt príde neskôr oznámiť, že syna nenašli, je pri detailnom zábere na jej tvár vidno, že jej oko je mimoriadne napuchnuté, no v ďalšom zábere má oko normálne. (DJ Rocco iNc)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na Filmovém a hudebním festivalu South by Southwest v Texasu. (Terva)

Reklama

Reklama