Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se to pořádně rozjelo. Jasně, ta seznamovačka je nutná a stejně tak je potřeba ukázat, kterak se ze sympaťáka stává magor, ale obojí trvalo moc dlouho a ta proměna mi navíc nepřišla nějak extra vyvedená. No ale když se pak David odhalil, začala parádní jízda s neupadajícím tempem, ve které byl Wahlberg na pěst v dobrém slova smyslu a Reese Witherspoon roztomilá za všech okolností. Škoda první půlky, ale za tu druhou si to nadprůměrné hodnocení zaslouží. 70% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milenec nebo vrah? Drátem to levého nebo pravého oka? Příběh se nesnesitelně vleče, postavy bezradně klopýtají o bludné balvany, které jim scénář chystá do cesty, a když drama konečně dospěje ke slabomyslnému závěru, logika dá definitivně vale a hry v absurdistánu započnou. Hlavní psychopat vypadá jako celer a co by mohlo v normálním světě (filmu) sladkou Nicole přimět k tomu, aby si o něj byť jen opřela kolo, si lze těžko představit. Ale vezmeme-li v úvahu, že její taťka je nesnesitelný otrava, nevlastní matka mu zdatně sekunduje, nejlepší kamarád se chová dost přitepleně a nejlepší kamarádka je t. č. smažící nymfomanka, nějaké předpoklady by tu byly. Navíc tvůrci vkládají tomuto panoptiku do úst brilantní frky typu „voko za voko – a taky zub za zub,“ nebo „ty a já a nikdo jinej“. Jak vidno, i taková veteránka jako Reese měla v kariéře slabší chvilky. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstatě béčko, ale zatraceně dobré. Děj vás sice v podstatě skoro nepřekvapí, ale slušně to odsýpá, herci nehrají zle, Mark Wahlberg je snad dokonce za mlada tvrdší, než jak vypadá dneska atd. No, pokud si říkáte, že to by na 80% asi stačit nemělo, máte pravdu. Já tomuhle filmu prostě ještě musím přidat za dvě věci. Jedna je, že se mi zoufale líbí život té rodinky. Krásný dům na nádherném místě, krásná žena, ještě hezčí dcera, dvě auta v garáži z nichž jedno je Ford Mustang Convertible '66 v krásném červeném laku. Prostě pohádka. Už když jsem to viděl kdysi, ještě snad jako dítě, jsem se do toho zamiloval. No a ta druhá věc je pak mladá Reese, do které jsem se sice zamiloval nedávno, ale o to víc. V tomhle filmu je ještě víc sexy než Ve velmi nebezpečných známostech, a to jsem si myslel, že už to nejde. Tady prostě, to její hebké, dokonalé tělo s perfektníma nohama v kratičkých sukínkách a to její podléhání sexuálnímu chtíči, to na mě fakt fungovalo v každičkém jednom záběru. Wow... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Wahlberg mi jako absolutně vyšinutý magor sednul dokonale a měl by si takovou roli někdy zopakovat. Jak sladce ze začátku ten jejich vztah vypadal a jak to dopadlo...Nejvíce mě dostala scéna v lese když si Mark doběhne kamaráda své milé a pak scéna se psem (všichni jistě ví) . Osobně u takovýchto filmů koukám hlavně na výkon psychopata protože může být vše parádní ale k čemu to bude když záporák bude působit neuvěřitelně a trapně. Toho se tady ale opravdu nemusíme bát protože to jak Mark zvládl svou roli je naprosto bravurní výkon a zopakuji to ještě jednou : Chci aby si podobnou roli zopakoval. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller s Markem Wahlbergem z kterého se vyklube pěkný floutek, pořádný parchant a šílenec. Ten jeho výraz v očích, když se naštve je fakt děsivý na první pohled. Ale co mi hodně vadilo a ubralo celkové hodnocení někam k bodu mrazu, byl otec hlavní hrdinky. Ten mi přišel víc dementní, než sám hlavní antihrdina, jeho chování je pro mně dost nepochopitelné, to on vyprovokoval tu bandu, aby napadla jeho rodinu. Ještě ke všemu mi už tak nesympatická postava přišla špatně zahraná, nudně, nezáživně a suše, takže kdybych měl hodnotit jen toho otce, dal bych tak jednu hvězdičku, a to jen za to, že nakonec svoji rodinu ochránil. Jenže díky teen slečnám Reese Witherspoon a Alysse Milano, celkový dojem opět výrazně stoupá nahoru :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)

Reklama

Reklama