Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Chm, dalsi film o holce, ktera si chce uzivat sex bez lasky (to ji bastime!) a hodnem chlapci s dobrym srdcem, ktery se po prvnim sexu zamiluje az po usi (no jiste!) a hodla zvraceny pohled one divky na lasku zmenit rytirskymi kousky. No proste na pest!! Navic nesdilim zdejsi vetsinovy nazoz na Portmanovou - mne nikdy neprisla jako buhvijaka herecka, ale tady je vylozene priserna. Kutcher je z nich dvou ten prirozenejsi a uveritelnejsi. Pokud ale pominu spatny vykon Portmanove a stupidni zapletku, docela jsem se i zasmala a veskrze se nenudila, takze nakonec z toho vylezou tri, az se divim. Reitmane, Reitmane, co mi to delas. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se na to těšil a měl přehnané očekávání. Přesto ale něšlo o bůhvíjaké zklamání. Sázka na americkou komediální jistotu - hudba, pohoda, dobrý hlášky, suchý narážky, skvělá Natalie (to ona tvoří celý film). Jenom ten děj byl trochu nekonfliktní - jako když nůž prochází máslem, chyběla gradace. Nicméně zaručeně pobaví (čekejte víc než občasný úsměv). 66% ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

V poslední době se točí nějak víc filmů o nezávazných vztazích. Tenhle přišel do kin skoro ve stejné době jako Láska a jiné závislosti a oba dva mě zaujaly svými plakáty, které vypadaly hodně podobně (polonáhý pár + postel). Do kina bych ani na jeden nešla, ale nyní jsem se na oba dva podívala. Jak jsem tak trochu čekala, ani jeden z nich nebyl až tak dobrý, i když Hlavně nezávazně je určitě lehký nádprůměr. Zatímco film Láska a jiné závislosti působil nemastně neslaně, tady u Hlavně nezávazně se mi docela líbilo zobrazení vztahu dvou hlavních postav, který působil tak nějak přirozeně přátelsky. Zdálo se, že si Natalie a Ashton docela padli do noty. Žádný zázrak se sice nekonal, ale ve výsledku to byl milý film lehce nad tři hvězdy. ~(3,1)~ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Inu, jak to uchopit? Na jedné straně tuctová komedie s provařeným příběhem a plná ohraných klišé. Na straně druhé příjemná oddechová podívaná s nádhernou držitelkou Oscara, kterážto dokázala nemožné; z Ashtona Kutchera učinila alespoň na 108 minut jeho kariéry skutečného herce! Další úhel pohledu říká, že se jedná o ideální film do období Máje, tedy měsíce lásky, kdy je více než pravděpodobné, že kina zaplní hormony poblázněné páry. No a patrně poslední plus tkví v tom, že charaktery hlavních postav (tedy Emmy a Adama) jsou vykresleny opačně, než jak by divák se zkušenostmi z běžného života čekal. To znamená, že ona si chce užívat a on by rád snad až do chomoutu. Řekněte sami - je toto obvyklý scénář? Komu výčty plusových bodů stačí, ten ať neváhá a na film se podívá. Konec konců 60% je na Reitmana docela dost! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)
  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama