Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Portmanka mi nikdy nepřipadala něčím zvláštní..i po Black Swan ne.A můj názor nezměnila ani touhle romantickou komedií.To nejhorší asi je,že nemá vůbec zajímavý námět a tudíž ničím nepřekvapí.Až moc často jsem koukala,kdy UŽ bude konec.Hned od začátku film docela nudí,na trapný taneček bárbí roztleskávaček a na hlášku táty Adama (cosi o čičinkách)chci honem rychle zapomenout.Well..Je to docela průser,který občas zachraňuje pár vtipných situací("I really like your penis",menstruační mix,scéna u Emmy doma,kdy Adam neví s kým spal)ale i tak zůstává zcela průměrnou komedií.Portmanka se mi líbila na večeři s Adamovým tátou,jinak mě šíleně rozčiloval její hlas...nemluvě o tom,že za pár dnů už nebudu pamatovat,o čem to bylo.Ale tak.. 2 hvězdičky :) ()

oje 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který přirozeně vypráví příběh bez snahy být víc zábavný nebo romantický. Pár vtipných okamžiků se namane, ale je to spíš nutné minimum bez jakéhokoliv účelového pitvoření a zakopávání. V pozvolna vyloženém a někdy i smutném příběhu o úskalích a semtam i trochu dramatických dilematech, jaká může přátelství s „benefity“ přinést, se tak trochu nečekaně dočkáme i snahy hrát. Jeho pojetí i skrz naskrz průhledný děj zapadá mezi tuny ostatních, přitom ale ničím neuráží. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Natálka s Kačerem se promenádují po několika bytech v Americe jen ve spodním prádle, a je to celkem slušná zábava pro obě divácká pohlaví. Těm dvěma to sluší. Nějakou temnotu, nečekané zvraty nebo dokonce čirou zábavu od začátku do konce sice čekat nelze (až někdo natočí romantickou komedii s dramatickým, drsným WTF závěrem, dám pět hvězdiček a uvolním TOPku), jako pohodová rom-com se ale snímek mezi desítkami dalších podobných hollywoodských sra*ek určitě neztratí. Hlavně nezávazně. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama