Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Kutcher je hroznej. Celý film si tohle omílám, on totiž není žádný herec. Vedle něj hrající Natálka ten rozdíl v herectví ještě zvětšuje. Ivan Reitman natočil romantiku o složitosti vztahů a já se chytil a kouknul na to. Konstatuji že mi film kromě jednoho nebo dvou solidních citátů o lásce nic nedal. V první polovině je film dost sprostý a o sexu se zde mluví zcela otevřeně. Nečekal jsem že se Černá labuť pustí do něčeho podobného. Co ještě dodávat k tomuto druhu filmů, které končí vždy stejně? Snad jen 40% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už podla traileru som sa na to celkom tešil, vyzeralo to na fajn komédiu s dobrými hercami.A môžem povedať, že to nedopadlo rozhodne zle.Čakal som skôr nudu ako zábavu a o to som bol viac prekvapený.Dej (je z časti typické klišé) mi celkom sadol už dlho som nevidel komédiu s takouto témou, ktorá by bola taká ... normálna(?).Ako vravím, ľúbil sa mi ten dej a ty herci sú už len príjemným doplnkom (hlavne Natalie), ktorý ma vtiahli do filmu, pri ktorom sa dá celkom slušne zabávať.Humor je vcelku vydarený (aj Ivan Reitman, ktorý sa tu objaví), scenár tiež nieje najhorší, ale asi som už dávno nevidel žiadnu romantickú komédiu, keď som sa tak dobre bavil.Celkom ťažko sa mi to hodnotí, pretože na prvý krát to vačšinou vždy funguje dobre.Časom možno hodnotenie zmením. 80% - 4* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama