Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

dO_od 

všechny recenze uživatele

#58 Fuj ! Nechat Natálku hrát ve stejném filmu, ještě navíc romantickém (! romantika tu téměř není takže to zas takový problém není !) spolu s mistrem Kačerem, to je zvěrstvo. Krom toho, film je ještě k tomu naprosto hloupý až stupidní (otec mi přebere přítelkyni, která ho pak nechá v nemocnici, aby se mohla jít bavit s kámošema - jasně). Originalita - žádná. Humor - leda ve snu. Erotika - kdyby existoval aspoň náznak chemie mezi hlavními postavami tak možná. Tohle byl režisérský i herecký omyl, už nikdy víc prosím ! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Elizabeth Meriwether / Mike Samonek | Hudba: John Debney | Produkcia: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman | Štúdio: Paramount Pictures | Rozpočet: 25 miliónov $ | Tržby: 147,780,440 $ | Niekedy mám pocit, že svoje názory pri filmoch tohoto žánru opakujem, ale je to asi tým, že tie filmy sa fakt na seba podobajú až neuveriteľným spôsobom. Ale čo už. Keď na toto je najväčší dopyt... Alebo si to hollywoodský tvorcovia len myslia? Ťažko povedať. No jedno je znovu isté: Nebyť hlavnej ústrednej dvojice, nezožral by som to, ba dokonca ani nedopozeral. Takto to bolo aspoň priemerne zábavné, miestami podarené potešenie na sobotný večer. Časť s pesníčkou Keep Bleeding až netradične odvážne :D Na rozpočtoch je evidentne vidieť, že Natalie Portman je aktuálne jednou z najžiadanejších žien na svete, a to nie len divákmi, ale i fimovými tvorcami. Som zvedavý, čo bude teraz, keď ešte vyhrala zlatú sošku. Tí ju asi roztrhajú :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emmo, my souložíme. – Já vím." A já jsem se, na rozdíl od většiny uživatelů, skvěle bavil. Bavil bych se ještě víc, kdyby bezstarostný průběh vztahu nevztahu nenarušila zbytečně nezbytná chvilka dramatického nepochopení, ale to nic nemění na tom, že se pokusím sestavit ještě lepší menstruační kompilaci než Adam. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5 Presne typ filmu, ktorý ma nudí, znervózňuje, nie je ani romantický, vôbec nie vtipný, predvídateľný, nalinajkovaný podľa vopred jasných premís, obsahuje povinné klišoidné scény, ktoré mi dvíhajú hladinu adrenalínu atď. Natálka si asi chcela po náročnom Black Swan oddýchnuť niečím ľahším, Aštonko hrá fešáckeho trtka ako všade inde. Film, ktorý je taký istý, ako ďalších tisíc. Otravné,plytké, nezaujímavé a zbytočné... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)
  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama