Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Některé talenty jsou tu vskutku obdivuhodné (operní zpěv malé dívenky, hra na pilu,...), což si minimálně tu hvězdičku zaslouží. Zpracování pořadu je typické - velkolepé, resp. "velkolepé" - snaží se o připoutání co nejvíce lidí, přičemž velmi často sklouzává do té nejlacinější zábavy (vtípky dua GS či občas Mareše). Zdeněk Troška tu je za toho hodného porotce, který na každém najde to pozitivní a i naprostému antitalentu to dovede podat tak, že on odejde s hlavou vztyčenou. Banášová je takový střed a Haberu hodnotím jako nejlepšího porotce, jelikož jeho argumenty jsou vesměs pádné, avšak mnohdy až přehnané. Suchánka s Genzerem blíže komentovat nebudu. 1,5* za ty lidi, kteří umí něco, co většina ne, avšak jediné, co jim z této soutěže zůstane, budou zážitky (nepočítaje výhru pro vítěze). ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama