Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nova a její továrna na debility. Debilové sledují pravidelně tento, pro debily určený pořad, kde vystupuje banda netalentovaných komediantů a ti největší břídilové zasazení do poroty jim fandí i se známým komerčním ztroskotancem Marešem. Tato kopa sraček je dobrý základ pro vymývání mozků a nekvalitní život. DANGER!! ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno