Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přeci jen o něco málo zajímavější a zábavnější, než předchozí podobný pořad Česko hledá SuperStar, ale to platí jen pro pár úvodních castingů. Velkolepé finalové večery jsem už bez jakéhokoliv zájmu nesledoval, protože stejně jako u zmíněné show výše, odsuzuji od základu způsoby hlasování pomocí mobilních telefónů a postupové pravidla přes duelové souboje. Porota složená spíše kvůli zábavnější formě komentování předvedených výkonů na úkor profesionálů vyčnívajicích v daném oboru asi ani nepřekvapí a Leoš Mareš na pozici moderátora už zůstává známým novackým standardem. Proto všechno pouze jedna hvězda, kterou si však nezaslouží tento pořad, ale spíše naši prostí občané, kterým se sem tam povedlo zábavné či zajímavé vystoupení. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a ztrapňující napodobování televizních estrád let minulých nemůže vyhrát v poměru se světovou značkou Got Talent. Snaha odlišit se bohužel odvrátila Nováky na temnou stranu planety ať už je jakákoliv. Jak jsem psal po premiéře - Nova se snaží těžit z úspěchů a sledovanosti Hvězdných pěchot, jenže když chcete něco množit (exponenciálně), musíte to dělat s čísly většími než jedna, protože jak známo školákům na základních školách - jedna polovina na druhou je jedna čtvrtina. A tady se ta hodnota nebezpečně blíží nule. (a snad i sledovaností, i když nás Novinky.cz krmí informacemi o opaku) Nezachrání to ani cirkusáci ani lidé s jedním talentem, který se jinam přenést nedá. A to nepočítám množství dětí, které nejspíš rodiče ženou ke slávě. Jeden velký omyl. Nulově hláškující porota jen zatloukává poslední hřebíček do rakve a Mareš kope hrob. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama