Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přeci jen o něco málo zajímavější a zábavnější, než předchozí podobný pořad Česko hledá SuperStar, ale to platí jen pro pár úvodních castingů. Velkolepé finalové večery jsem už bez jakéhokoliv zájmu nesledoval, protože stejně jako u zmíněné show výše, odsuzuji od základu způsoby hlasování pomocí mobilních telefónů a postupové pravidla přes duelové souboje. Porota složená spíše kvůli zábavnější formě komentování předvedených výkonů na úkor profesionálů vyčnívajicích v daném oboru asi ani nepřekvapí a Leoš Mareš na pozici moderátora už zůstává známým novackým standardem. Proto všechno pouze jedna hvězda, kterou si však nezaslouží tento pořad, ale spíše naši prostí občané, kterým se sem tam povedlo zábavné či zajímavé vystoupení. ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Nova je (ehm) nečekaně naprosto trapná. Milionkrát viděný Mareš, trapná porota a stovky dalších klišé ... zkrátka klasika. Ale ZAPA teda zabila všechno. Ta zcela změnila můj postoj k vnímání trpanosti. Jestli to takto půjde dál, netroufám si představovat, co bude Nova svým divákům servírovat za nějakých 10 let. Kvalita rychle padá a trapnost strmě stoupá. ()

Reklama

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Není možné snad většího odpadu. Neskonale trapný Mareš, kterého doplňuje buzerantsky psychicky labilní Troška, bohatýr idiot Habera, nemodelka (která má stále komplexy, že ji moderování nenabídli) Banášová a uzavírá retardovaná Šeredová. Jestli Vám tohle připadá vulgární a neshlédli jste Talentamanii, tak Vás prosím udělejte, ať změníte názor! ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nechtela jsem hodnotit hned po prvnich dvou dilech, ale vcerejsi prazsky casting me natolik nastval, ze musim. Nuneze sice na Slovensku chvali, ale tady to zpackal! Ja na nataceni byla a vim, ze rozhodne nevybrali to nejlepsi a ten strih je proste priserny! Mares mi sice lezl na nervy uz nazivo (doba jeho moderatorske spice uz je davno pryc) a o porote ani nemluvim (vsichni se tvarili, jako ze tam strasne nechteji byt, a z tech jejich komentaru by jeden vrhnul), ale doufala jsem, ze tomu Nunez doda trochu glanc. Bud ho Nova drzi zkratka nebo nebude tak dobry, jak se o nem rika. Takze podtrzeno, secteno: spatna volba moderatora (o tech pipkach do dvojice nema cenu hovorit), spatna volba poroty (prekvapive me nejvic bavil Troska), spatna volba poradu! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno