Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po více dílech prostě musím vysolit odpad. Tohle je opravdu neskutečně ubohá kopie Primy. Ke všemu kopírovat konkurenční pořad a tím i krást Primě spoustu talentů, je něco tak sprostýho a primitivního, že pevně věřím v to, že z Talentmanie bude fiasko podobně jako z BigBrotheru. Za to, že Nova je takhle arogantní, že hraje neustále na city s lidmi na vozíčku nebo za to, že využívá známých osobností k nalákání diváků, jí posílám do toho nesmradlavějšího ODPADU!!! ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno