Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Talentmania" je prehliadka cirkusantov, podivínov, extrovertných magorov, amatérskych, nesebekritických spevákov, tanečníkov, exotov a všemožných ďaľších individuí, čo sa ochotne strapňujú pred televíznymi kamerami a pochydernou porotou, ktorá hodnotí ich výkony. Jej zloženie: Zdeněk Troška - režisér tých najstrašnejších filmových odpadov, čo boli kedy v Československu natočené. Pavol Habera - socialistický, pop-rockový spevák, čo sa posledné roky živí najmä vysedávaním v porotách, kde má dokonalý priestor na svoje povýšenecké mudrovanie. Adela Banášová - Na Slovensku vládne momentálne, pre mňa nepochopiteľná, Adelománia. Banášová strčí ten svoj veľký nos všade, kde zacíti tučný honorár. Štvoricu porotcov uzatvára mne takmer neznáma Alena Šeredová. Až taká šeredná síce nie je, ale rozumu moc nepobrala. Oni majú z tej kopy hnoja vybrať najväčší talent. Márna snaha – odpad! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno