Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

wampilenka

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, neboť jsem viděla jen 15 minut a navíc zdejší odpad je příliš vysoké hodnocení. K těm patnácti minutám: Holka na vozíčku "recituje" svoje básničky o tom, jak by chtěla chodit a jak má ráda svou sestru. Z jejích básní je zcela zřejmé, že talent (jakkoli související s poezií) nemá. Porotce i diváky dojme k slzám. Ti ji, citově vydření až na kost, pustí do dalšího kola. Co to bylo?! Nevěřila bych, že můžu televizní kultůru nenávidět takovým způsobem jako teď. Do smrti mě bude strašit plačící Troška (a ostatní zrůdy), kterak se vyjadřuje k jednoduchosti (a "pěknosti") zaznivších básní. ()

Reklama

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po více dílech prostě musím vysolit odpad. Tohle je opravdu neskutečně ubohá kopie Primy. Ke všemu kopírovat konkurenční pořad a tím i krást Primě spoustu talentů, je něco tak sprostýho a primitivního, že pevně věřím v to, že z Talentmanie bude fiasko podobně jako z BigBrotheru. Za to, že Nova je takhle arogantní, že hraje neustále na city s lidmi na vozíčku nebo za to, že využívá známých osobností k nalákání diváků, jí posílám do toho nesmradlavějšího ODPADU!!! ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná, nevkusná, rádoby velkolepá show bez špetky atmosféry. Tohle se Ti opravdu nepovedlo, Novo. Jen se mi líbilo, jak se vždycky něčím snažili přebýt konkurenční ČS má talent - to bylo ubohé, naštěstí to však projeli na plné čáře. Jinak proti Nově nejsem zaujatý, jako většina uživatelů tady, avšak tento pořad je prostě propadák. To se radši opravdu koukněte na ČS má talent na Primě. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama