Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

uiu 

všechny recenze uživatele

To, že je někdo "talent", by mělo vycházet z předpokladu, že se nikdy neučil hrát na housle v hudební škole, ale přesto to skvěle umí, nikdy nechodil do taneční školy, ale perfektně tančí, nikdy veřejně nezpíval a přesto svým vystoupením strhne davy. Ovšem do soutěžích takovýchto talentů se přihlašují jen lidé, co chodí od dětství do kroužků a jejich "talent" se od nich očekává. Do takových pořadů by se měli hlásit skupinky lidí, kteří si jen tak z hecu složili skupinu z kamarádů a zjistili, že něco skutečně umí a jde jim to dobře, ne skoro profesionální artisti z cirkusu, kteří to dělají jako obživu. Až to někdo vyhraje tak co? Stejně po něm za měsíc pes neštěkne, stejně jako po všech Superstar, tak proč se tím zatěžovat :) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľký veľký odpad. Priznám sa, že v prvý večer Talentmánie a Česko Slovensko má talent, som si vybral neodskúšaný projekt Markízy a Novy a to z dôvodu, že mi ako komerčné televízie prídu lepšie ako Prima a JOJka- vysielajúce programy nevhodné pre osoby s IQ väčším ako 80. A urobil som chybu. Talentmánia je totižto hrozná už od základu- logo, čudné páky (navyše len dve), divácke hlasovanie, malé štúdio namiesto divadla, nesympatická porota (Haberu mám síce ako speváka rád, ale odkedy má krízu stredného veku ala Hank Moody, jeho vtipy sú na úrovni puberťáka), umelý a trápny Mareš, ktorý je bez Adely stratený a hlavne na prvý pohľad otrasné "moderátorky", ktoré boli predstavované štýlom "a na každú reláciu sa budete pozerať na iný kus ženskej. S číslom jedna je to...". O iných kvalitách, ktoré by nesúviseli s niektorou časťou ich tela, ale reč môže byť len ťažko. Už len ich zmysel pre "humor" bol tak vycibrený, že sa každá osoba v našej obývačke cítila trápne a s hlavou v dlaniach ticho šomrala "Bože, nie, prosím...". Normálne by som asi odpad nehodil hneď po prvej časti, ale keďže si touto reláciou neplánujem naďalej skracovať život- zbohom! Po skončení show: kvôli niektorým talentom zvyšujem na 1 hviezdičku. Inak ale show ako taká stojí stále za odpad! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama