Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE KLAUN NENÍ NA LEGRÁCKY….UŽ NÉ!“...... /// Žil byl jeden klaun. Ftipnej von byl, to jo, takže to mohl bejt dost dobře brácha úchylnýho Santy. K jeho smůle, ale (některý) děti nesdílely jeho smysl pro humor …. KLAUN, KTERÝ NEDOKONČÍ SVOJE VYSTOUPENÍ, NEMŮŽE ODPOČÍVAT V POKOJI! Po pár letech dostává milej Pukavec příležitost dokázat, jestli mu ftip zůstal i po smrti. Barák plnej jeblejch parchantů, co maj (nechtěně) na jeho vystoupení sedadlo v 1. řadě se už nemůže dočkat. … Takovej mix humusu a vražd, co se snaží bejt vtipnej (jé, jako ty!...teda já!). Vobčas se to daří, vobčas míň a kdyby ten film byl jen vo tý ,,praštěný“ půlhoďce, hovno by se stalo. Píčovina pro sběratele hovadin, která může zklamat milovníky napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože Alice Cooper. 2.) Protože klauny vidím všude, i když nejsu zhulenej. 3.) Protože na pořádných narozeninách vždycky někdo chcípne! (tý kočky mi bylo fakt líto….(čtyřnohý)) 4.) Thx za titule ,,petrik1“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Oddechový horor, jenž je velice těžké hodnotit. Jelikož převažují odlehčené scény, měl jsem původně v úmyslu zhodnotit zejména dle pravidel komedie. Ta sice má své světlé momenty, ale celkově to nepovažuji za nic převratného a upřímně jsem se zasmál jen asi ve dvou momentech. I tak však film ještě neodepisujte. Přes všechny zápory, mezi něž patří mimo jiné i herectví, má dílo nepopiratelně své osobité kouzlo. Každá další vražda tak přímo srší jakousi zvrácenou originalitou. To já dokáži náležitě ocenit, neboť se u brutálních snímků často nudím již u druhého zabití. Na své si tak přijdou především milovníci gore, neboť strašidelné to není vůbec. Krátké shrnutí na závěr: Mé pocity mne vedli spíše k hodnocení dvou hvězd, neboť to není příliš napínavé, převažující komedie vydá maximálně tak na 40% a tuctový, leč stale zajímavý příběh mé dojmy také zrovna nenapravil. Co nakonec rozhodlo bylo již zmíněné násilí. Zkrátka nemohu dát něčemu tak jedinečnému špatnou nálepku, jen protože nejsem cílová skupina. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ten klaun už za života bol zlatíčko.To jeho vyjadrovanie bolo ukážkovo srandovné.Tá jeho skoro nehoda ktorá ukončila jeho život bola viac než efektná.Klaun ktorý vstane z mŕtvych a len preto aby pozabíjal pár puberťákov ktorý môžu za jeho skorým odchodom na skoro večnosť.Príbeh bol jednoduchý, všedný a nič nové neponúkol, čo by nebolo v iných filmoch. Čierny humor tu bol a naozaj ho bolo veľa a tak zábava to bola hustá a parádna. A spracovanie bolo svižné a nenudilo. Ako prišiel ten trocha hrôzu naháňajúci klaun na scénu tak to malo aj krvavo červený gore festival. Asi prvý film ktorý nemá logiku a logicky uvažujúce postavy a aj tak sa mi páčil. Ale páčila sa mi ta srandovná drsnosť ako vo filme Diabolský Santa tam to bolo podobné. Veľmi výživný film čo sa týka nechutností, krvi, vnútorností a iných zvrhlých vecí, tak u mňa spokojnosť. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama