Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Adamova tvorba je v posledných snímkoch len čisto o brutalite, čo mi vyhovuje. Najprv brutálny slasher, potom démonický krváčik, teraz nasleduje snuff / torture porno. Je to určite lepšie ako začiatok jeho kariéry a som rád, že sa našiel. Komu niečo také nesedí, nech sa tomu vyhne a ušetrí si tým komentáre typu - režisér je psychopat, komu sa to páči je tiež mentálne narušený a podobne. Dej to nemá, k postavám sa žiadny vzťah vytvoriť nedá, keďže sú nepodstatné, je to nízkorozpočtové pomaly až amatérsky nakrútené (aj keď gore je zvladnuté slušne), prevažne sled brutálnych scén, či už farebných alebo čiernobielych, logicky, je to úchylné, nechutné, krvavé a kamera neuhýba. Oceňujem v rámci žánru, aj keď už na tom nefrčím ako za mlada. Predchádzajúcu pecku The Cemetery však týmto neprekonal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Síce som vedel, že to nebude môj šálok kávy, keďže tento subžáner ma už dlhšie nebaví / nezaujíma, ale predchádzajúce dva režisérove filmy sa mi páčili natoľko, aby som to skúsil. A (ne)čuduj sa svete, vydržal som aj pri tomto, hoci takto spätne sa mi zdá, že ma to vlastne ani NEBAVILO. Oproti predchádzajúcej tvorbe je to značný krok späť, tipoval by som to skôr na nejaký lacný undergroundový debut. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u snímku „Hunters“ prostě nudil. Přišlo mi to nesmírně ubíjející, jako kdybych se i v další scéně díval jen na to samé, na co jsem se díval ve scéně předchozí. Jen trochu jiné postavy, jen trochu jiné násilí. Hodně krve, hodně špíny, hodně nahoty, sem tam zajímavý nápad, nijak zvlášť skvělé provedení a hlavně obraz, který tvůrcům zastře, že to je vlastně pořád hlavně amatérská zábava. ()

Reklama

Reklama