Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný a tupý teen horor o hnusně digitálních žralocích v jezeře. Už jenom tímhle nastíněním zápletky je myslím každému jasné, že z toho nemůže vzniknout dobrý film. David R. Ellis si to ale zjevně myslel, nebo se možná chtěl pokusit opět natočit rádoby vtipné béčko jako Hadi v letadle. Jenže nevyšlo mu to moc ani tehdy a tentokrát to dopadlo ještě hůř. Postavy jsou totálně nesympatické, režie tragická a humor se jim vytratil už asi někde v námětu. Docela mě překvapuje, že se tahle zrůdnost vůbec dostala do kin, protože scény typu ,,jednoruký černoch jde lovit žraloka" nebo ,,žralok výskokem sežere týpka na skůtru" se většinou vyskytují v "perlách" dvd kalibru. Doufám, že tam už Ellis se svým příštím filmem taky zamíří. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama