Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

andulasafarova 

všechny recenze uživatele

Efekty jsou tak hrozně blbé, že se prostě musím smát. Zápletka je vcelku bez závad, vymýšlí se i větší hovadiny. Nějaké kožené hlášky k tomu prostě patří. Akorát bych to neřadila do Horor/Akční, ale spíš Komedie/Pohádka. A na hercích je vidět, že to berou děsně vážně, což tomu ještě dodává šťávu. Já jsem spokojená. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Uznávám že je to kokotina jak troky ale já se bavil dokonce i zasmál což se my nedaří ani u některých komedií. Herecké výkony jsou nulové o ději škoda mluvit a režisér v průběhu filmu asi nepoužíval ani mozek (vi v ponorce bylo 2001 lidí a přežil 1 černoch zatímco ta ponorka je tak malá že by tam sotva vlezlo 100) Do toho si připočtěte obřího žraloka který žere z ničeho nic neexistující ponorky (i jadernou i když jsem nějak nepochopil kdy ji sežral) a ničí lodě svým ocasem (ty scény patří k nejvtipnějším z celého filmu) a obřího krokodýla, který vyleze z jeskyně, která je x krát menší než on (asi se smršťuje) žere kosatky :-) a když je stresovaný vypouští stovky vajíček. Prostě zkráceno tento film nelze brát vážně to se asi opravdu nedá. P.s. megažralok by si zasloužil i 3 díl snad to Asylum natočí Bonus 1 hláška která mě dostala jak poznáme až se ti malí krokodýli vylehnou poznáme to tak že určité území bude zamořené malými 7 metrovými krokodýli kteří žerou lidi :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Po nedávném shlédnutí filmu Píseční žraloci jsem se rozhodl podívat na film, od něhož mě možná mohl varovat už název samotný. Leč jako fanda Godzill a King Kongů jsem byl zvědav. Zatím co jsou Píseční žraloci asi půl hodiny celkem koukatelní, tady to nešlo hned od začátku. Vlastně první slova filmu už mě zarazily - CITÁT - Řiťka video uvádí.......... Já se omlouvám nadšencům této série, ale to prostě nejde sledovat. Ani mi tak nevadí špatné triky, ale se spojením špatných výkonů herců, střihu, kamery a hudby - to prostě NEJDE. Předcházející film, na který tento navazuje, jsem viděl až později. Jiné jméno režiséra možná značí i jiná kvalita snímku - ani tady to však nefunguje. Ale to až v dalším komentáři, vraťme se k tomuto příběhu. Jenže, kam se vrátit ? To je něco strašnýho. V době, kdy se mistři v oboru jako je Quentin Tarantino nebo Steven Spielberg vrací k černobíle točeným filmům němé éry, je tento snímek svou kvalitou horší než kdejaký film ze čtyřicátých let. (já vím přeháním, ale chtěl jsem to napsat). Když jsem viděl jakým lehkým a plavným kamerově opakovaným dvojskokem potopil žralok loď, sem to prostě vypnul. A pustil si Mega Shark vs. Giga Oktopus nebo tak nějak. ()

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo odpad dostává ve spojení s tímhle průjmem zcela nový význam! Crocosaurus je naprosto toporný film, který je snad ještě tragičtější než jeho předchůdce, což už samo o sobě je obdivuhodný výkon. Vše je opět potopeno ošklivými levnými efekty, přítomna zůstává i recyklace stejných záběrů a naprostým vrcholem pak je asi u dvou recyklovaných záběrů jejich zrcadlové převrácení - asi aby divák nepoznal, že je vidí již podruhé (potřetí, ...). Fujtajbl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama