Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus... ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi se ve filmech o příšerách používaly nekvalitní loutky a šlo většinou o vysokorozpočtové filmy, nyní se používá nekvalitní CGI, které je určeno jen pro filmy nízkorozpočtové. A nejen to. Dříve byla snaha mít alespoň nějaký smysluplný scénář. Tady se na logiku nemyslí a bohapustě se plácá páté přes deváté. Hlavně že se to hýbe a něco se děje. Takže tu opět máme obrovského žraloka a obrovskou chobotnici z předchozího snímku ´Megažralok vs. obří chobotnice´ (2009) pro změnu vystřídal obrovský krokodýl. A stejně jako u zmíněného předchozího filmu, proč ne? Jenže tak, jak je scénář vystavěný, by se daleko víc hodil do komiksového zpracování než do filmu. Není tu žádná hloubka a hlavně žádná pointa. Postavy jsou nezajímavé a svým chováním možná děsivější než samotná monstra. Filmové studio Asylum je proslulé filmovými braky, které jako by se vrátilo k brakové filmařině padesátých let. Sledovat takový film lze skutečně jen s obrovským sebezapřením, diváckou odvahou a zatemněnou myslí. Ano, fantazii se meze nekladou, ale v tomto případě se přece jen doporučuje sledovat jen na vlastní nebezpečí. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Klasické Asylum dílo s tradičními nedostatky a chybami (např. neustále se měnící velikost obouch příšer) a příšerným scénářem. Prostě stejná blbost jako první díl,akorát mi osobně přišli herci sympatičtější než v jedničce. Ale to nic nemění na jasném odpadu,ostatně jako u všech filmů z produkce Asylum. Těším se,až se mi konečně podaří narazit na dílko od Asylum,kterýmu budu moct dát alespoň jednu hvězdičku :) ()

corbeau odpad!

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)
  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama