Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Bojím se, že v této rádoby české "Pekelné kuchyni" (upřímně mi ten koncept připadá dosti jiný) nebude pan Pohlreich moci, tedy alespoň podle mě, naplno projevit svůj "potenciál" (pod slovem potenciál si představte, co je vám libo), čímž pro mě pořad ztrácí notnou dávku atraktivity. Ale uvidíme, nebudu předčasně malovat čerty na zeď a nechám se překvapit, zda-li další díly přinesou podstatně vyšší úroveň zábavy, než je krájení cibule, mrkve, tisíce pořezaných prstů a seriózní porotu (pane Pohlreich, tato "role" vám vůbec nesedí!!!) /// UPDATE Přes prvotní rozpačitost zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku...Na nože je celkem dobře koukatelný pořad. ()

pabelito odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nepochopenie konceptu programu zo strany dramaturga. Relácia vychádza z americkej reality show Masterchef, ceska mutacia je vsak iba obycajny "padělek". Zatial co Gordon Ramsey hlada najtalentovanejsieho "amaterskeho kuchara", Zdenek Pohlreich sleduje absolventov ceskych kucharskych ucilist ako robia "gulasovy zaklad". Cela ta relacia je zla uz od zaciatku, jej tvorcovia sa nevedia rozhodnut, co vlastne chcu a koho vlastne hladaju. Je to skoda, lebo Masterchef ma na celom svete miliardu mutacii a vo vacsine krajin islo o divacky trhak typu American Idol a v mojom pripade aj jeden z najoblubenejsich programov. Na Na noze mi uplne najviac prekaza vyber sutaziacich. Vacsinou ide o neskutocnych sedlakov, ktorych by Ramsey este na prvom castingu poslal "do prdele". Vrcholom je scena, ked vsetci dostanu ulohu spravit kuraciu roladu na hocijaky sposob a vsetci (ale uplne vsetci!) do toho draheho luxusneho francuzskeho kurata narvu zemlovku s petrzlenovou vnatou a vyslahanymi bielkami... Proste grc. (Fakt odporucam pozriet si ten Masterchef) ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Zdeňkovi to ne úplně sedí. V pořadu Ano,šefe! to byl pan kuchař, co se zapojil, a ukazoval lidem, jaký blafy se vařej v českých hospodách a že lecos, za co člověk vyplajzne velký peníze, je vlastně velkej podvod. V týhle šou, je to doopravdy o "vycepování" a nalezení všestranného kuchaře, mistra, což na jednu stranu může znít zajimavě, na stranu druhou je to proti původnímu pořadu se Z.P. relativně nuda. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je zpátky! Bohužel v tomto pořadu nemá tolik prostoru na hlášky a stíraní lemplů jako v Ano šéfe!, ale obhajovat touto skutečností zdejší nízká hodnocení je podle mě blbost. Na nože! přeci není Ano, šéfe! 2, je to soutěžní reality show, takže formát pořadu je úplně jiný. Díky postupnému vyřazování stoupá napětí mezi soutěžícími. Navíc pořad nestojí jen na Zdeňkovi, protože porota je tříčlenná a každého si umí pořádně vychutnat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem (mám) raději, když jede Zdeněk Pohlreich sólo. Přece jenom je s ním větší prdel a dá více vyniknout svým bohatým zkušenostem. V této kulinářské show sice tady dávám některým soutěžícím dobrou sodu, ale už to prostě nebylo ono. Navíc na to byli tři a zvláště ta ženská mi lezla na nervy. Bylo ale zajímavé sledovat, jak si „soutěžící“ poradili ve stresových situacích, páč jak bych tam asi mrdl po někom nožem a šel do řiti… ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama