Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 1
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 1

Recenze (264)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

První dvojdíl nic extra, ale v dalších dílech se to celkem rozjede. Casting je docela slušný, a herecké výkony by se daly označit za dobré. Co kazí celkový seriál jsou občas nudné scény. A námět, že je tisíckrát ohrané klišé? Zatím se zdá, že pod dozorem Spielberga funguje. 2. série - opět a zase ta seriálová pauza, kterou tak nesnáším. K seriálu stále nebyla nějak extra chuť se vracet, nicméně rozhodnutí shlédnout všechny díly druhé série bylo výborné - opět jsem se stal fanouškem a momentálně jen čekám na další díly. Zároveň zvyšuji hodnocení na plný počet. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: DreamWorks Television // Po pozretí celej prvej série som trošičku sklamaný, nie z deja a scenára, ale z vizuálnych efektov. Netvrdím, že je to úplne zlé, no tvorcovia si mohli dať trošku viac záležať. S čím som dopohody spokojný sú herci, ktorí na mňa pôsobia veľmi sympaticky čo je základ dobrého seriálu. Uvidíme čo ponúkne druhá séria..... ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Kvůli Stevenovi Spielbergovi a motivu mimozemské okupace Země jsem byl hodně zvědavý, jak Falling Skies dopadne. I slušný poster mě dokázal navnadit, že by to mohl být sci-fi nářez roku. Ale tak nějak mi nešlo do hlavy, proč se to tu drží na hranici nějakých 60%. Po dokoukání všech deseti dílů jsem měl ale spíše rozporuplné pocity. Co se týče příběhu, tak ten byl na můj vkus slušný. Sice se tam pořád řešily nějaký pitomosti, ale pořád mě to nějakým způsobem dokázalo upoutat. K postavám jsem si dokázal vztah vytvořit, takže i zde seriál boduje. Co je ale horší (možná hrozné), je vizuální stránka. O efektech raději pomlčím, ale co mě setsakramentsky štvalo, bylo to, že jakoby tvůrci nenašli nějakou lepší a růzrorodější lokalitu. Vše se totiž s drtivé většiny odehrává na samých místech a tím to pak vypadá dost lacině. Jinak jsem si seriál užil, poslední dva tři díly byly nejlepší a konec? Nechte se překvapit, ale kdo zdá Spielberga, může tušit. Jsem hodně, ale hodně zvědavý na další řadu. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Až na ty mimozemšťany je to vlastně Walking Dead, akorát že horší, a to o dost. Kromě akčních scén, kterých je opravdu hodně málo, to nesto jí za nic, jinými slovy plno americkejch vlasteneckejch keců, do toho rodinná trable, supr inteligentní přecitlivělé děti (mimořádně antikoncepční záležitost) a nesympatické postavy. Opravdu se mi těžko hledá důvod to po třech dílech podstoupit i počtvrtý. Mimořádně nepovedená zbytečnost, bez které se průměrně inteligentní divák mimořádně dokáže obejít, nemrhejte časem a nekoukejte na to, tohle opravdu stojí za dvě věci. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ach jo další seriál který mi moc nesedl, a při tom jsem se na tenhle zatraceně těšil, už jenom proto že se jedná o sci-fi s mimozešťanama a má ho v záštitu Spielberg. Už jen tyhle dvě věci měly být zárukou kvality, ale bohužel. Tenhle seriál je pro mě tak docela silně nedodělaný ale při tom dost zbytečně ukecaný. Fakt mě sralo jak se každý postavě něco nelíbilo a každá postava musela mít milion připomínek. Herci sice nebyly nejhorší, ale fakt mě štvaly ty jejich postavy. Aspoň že efekty byly fakt na výborné úrovni a masky byly též výborné, kdyby tu bylo více těch mimozemšťanů a méně lidí nezlobil bych se. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Jméno hlavního pásma přeživších uvedených v sérii, 2. Massachusetts, je převzato z reálného pluku vojáků, kteří bojovali jak v americké revoluci tak i občanské válce. (willy1)
  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)

Reklama

Reklama