Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 7
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 7

Recenze (264)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že seriál hodně nevyužil svůj potenciál. Je to RODINNÉ scifátko, kde se nadhodí pár zajímavých otázek, ale nějak se nedopracuje ke kloudnému výsledku. Jsou zde znát prsty Spielberga, ale to pro tentokrát není pochvala, neboť tu zde opět vidíte ústřižky z ETho, Války světů a Setkání 3. druhu. Navíc z deseti dílů možná tři dokázali fanouška scifi opravdu něčím zaujmout a i malinko překvapit. Zbytek se jednoduše nepovedl. V další sezoně se musí sakra snažit o vylepšení svého renomé. Update: Druhá sezona je o dost lepší než ta první. Zvedám hodnocení na 4 hvězdy. Update: Třetí řada se kvalitativně propadla a z FS se stává celkem utahaná podívaná. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Marně jsem přemýšlel nad tím co tomu chybí. Je tam vyvážená akce, která je poměrně dobře nasnímaná. Jakási psychologie postav funguje na výbornou, alieni působí tak, aby děsili, působili inteligentně, nelítostně. Obsazení je bezchybné a herecké výkony jakbysmet. Málem bych zapomněl zmínit výtečnou práci hudební složky. A přeci tomu něco chybí, abych šel o hvězdu výše. Nejspíš nad tím budu dumat ještě hodně dlouho. Jen doufám, že na ten pádný důvod přijdu do konce série. Nebo, v tom úplně nejlepším případě, "to něco" co chybí vymizí, abych mohl s hodnocením výše. Zatím je to ale sympatický rozjezd, druhá série potvrzená, strýček Steven co by producent a vrchní dohlížející. Obavy jsou minimální. Nezbývá tedy, než pustit další díl a doufat k nalezení pádného důvodu.___V záplavě kvalitnější podívané jsem se rozhodl další dobrodružství bez problému oželit. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

No tedy, 1. a 2. dvojdíl který by měl nalákat a donutit těšit se na další pokračování, spíš odradil. Efekty levné, hudba nesedne na nic a ta ochránkyně civilistů mi hodně připomíná asiatku ze Stargate Universe - vlastně mi to celé připomíná SGU, čehož se velice děsím. Zbytek postav, až na "padoucha", nijací. Prozatím bych to tedy popsal jako klon SGU, Battle: Los Angeles a částečně Skyline. ~~~ 3. díl jen potvrzuje bídu. Stále to vypadá jako nějaký projekt studentů filmové školy. Zatím mi tu nefunguje lautr nic. Prostředí mi nijak nenavozuje stav po nájezdu ufounů, spíš navštívili nějakou starou továrnu, kde se natáčí na několika jejich různých místech, osudy postav jsou mi ukradené, je mi i jedno, jestli někdo umře nebo ne a úplně i to, jestli se Noahovi podaří syna zachránit. Epizoda se šéfkuchařem mě donutila dávat oči v sloup a "probuzení", při němž jsem otráveně máchnul rukou, snad ani nebudu hlouběji rozebírat. Ještě, že z toho udělali jen 10. dílnou minisérii, mínit tohle za seriál, který by mohl mít i více sérií, nahlas bych se zlomyslně smíchy trhal. ~~~ 4. díl Z prstu vycucaná nuda bez jakéhokoliv, byť sebemenšího, překvapení. Jedna předvídatelná pitomost vedle druhé. Takhle tedy ne. Snižuji hodnocení a na další díly plýtvat pozorností nehodlám. Tečka. ~~~ Hodnoceno po čtvrté, pro mě finální epizodě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po prvním dvojdíle spíše zklamání.Uvidíme,co přinesou další díly...60% edit : po skončení první řady se hodnocení bohužel nemění.V jednu chvíli (kolem 7-8 dílu) měl seriál našlápnuto výše,ale finální dvojdíl to lehce zazdil,což je velká škoda.Jak již bylo napsáno v ostatních komentářích,celá ta záhadnost a důvod mimozemské přítomnosti mě nechal chladným.Skoro to vypadá,že to tvůrci trošku podcenili a to jak na lacině vypadajících tricích,tak na dějové lince.Mnohdy se dá i s málem pracovat,ale tady to nefunguje.Druhou řadu si sice asi nenechám ujít,ale spíš ze zvědavosti,co mají tvůrci za lubem...edit : za druhou řadu prozatím hvězda nahoru.Po nějakém 7 dílu je to podstatně lepší než první řada...po startu čtvrté řady opět hvězda dolů.Rozjezd zatím nic moc a ani celá třetí řada nebyl žádný extrémní zázrak. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

1. seria: serial trpi podobnymi neduhmi ako serial Walking Dead. Slusna vyprava, ale omacka medzi akcnymi scenami je dost nudna. Akurat oproti postavam vo Walking Dead, su tieto vdaka hercom sympaticke a to aj napriek tomu, ze ich scenaristi pravidelne aspon raz behom dielu nutia urobit taku koninu, ze iba neveriacky krutite hlavou. Prve dva diely ma to sralo. Potom som to akceptoval a zacal sa tym bavit. Finale bolo zabavne a som zvedavy ako ho rozvinú v druhej serii. Je to proste sracka na ktorej sa bavim tym aka je blba, ale zaroven ju mam preto rad. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Původně byl seriál plánován jako minisérie, díky vysoké sledovanosti ale natáčení pokračovalo. (Amroth666)
  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)
  • Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)

Reklama

Reklama