Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se někde objeví Khek Kubařová a hlavně Mário Kubec, zavání to průserem. A doplní-li tuhle toxickou dvojku esa typu Vondráčka, Klepla, Leichtové a Rumla je na průser zaděláno. Měla-li tohle být propagace westernového městečka v Boskovicích, tak to byla reklama, ale negativní...Do Westernstory 2 doporučuji přibrat ještě Otakára Schmidta a bude to pecka, věřte mi... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes již vím, že i můj život zde ovládají nevinné malichernosti, když jsem si včera po spatření "komedie století" dal o sklenku víc, netušil jsem, že díky vyšší hladině alkoholu v krvi nevstanu dostatečně brzy na to, abych předběhl mého přítele, przniče mexických pannen, Segrestora , který zřejmě zaslechl můj třísetdecibelový upřímný smích, smrtelný chropot z přemíry vtipu a zábavy za doprovodu praskající bránice a bublin z nosu, nelenil, kopl si do infuze litr mezkaly a injekční jehlou vyryl, do svého vraždami v sebeobraně vypracovaného předloktí, vzkaz, odpad...nevídané. Nutno podotknout, že tento druh humoru vyžaduje k úplnému pochopení a stoprocentnímu vytěžení kýbl anestetik, odbornou lékařskou asistenci a otevřené okno (pokud možno od čtvrté etáže výš)...No a my už s mexikáncem VÍME a přicházíme na chuť neotřelému vtipu, díky tomu, že ležíme ve stejném špitále, tak máme času a prostoru dost a dost, třeba bodání jehel pod nehty pacošům na očním je skvělá záležitost, to je k popukání a když jsme nad ránem zastavili na ARO pár simulantům přístroje, tak jsem se smíchy poprskal a lišácky na kámoše mrkl, jak že se nám to všechno krásně daří...Film si rozhodně nenechte ujít, napoprvé ovšem nečekejte, že byste mohli pochopit jemné nuance intelektuálního humoru a bravurního herectví v podání těch nejkolosálnějších čuráků a chytrých čurákyň. ()

Reklama

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest dnes na Nova Kinema vidět tento skvost a musím uznat, že mě svou debilitou donutil neodtrhnout od něj oči.... Víte, je těžké k takovému filmu, s takovou pověstí přistupovat objektivně, ale tohle je prostě tragédie, navíc česká... Tady se víc už zmínit nedá, kdybych chtěl film hanit a popisovat každou slabost a mínusy filmu, nešel bych dnes spát... Je tak jednoduché se do něčeho takového trefovat, že to neudělám... Postačí prosté konstatování, že je to kardinální sračka... Kdyby kurva alespoň jeden vtip, jeden... ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Ono to není zas tak špatné. Mě to příjde, jak vesnický pokus o western a to je na tom filmu, tak vtipné, až to je docela dobré. Neříkám, že by to byla nějáká velká hitparáda, ale je to příjemné na odreagování. Navíc oceňuji, že se tu objeví herci, do té doby známí spíše z televizních seriálů jako Kristýna Leichtová nebo Matouš Ruml. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde než nezačít stejnou frází jako skoro každý: "Kameňák bez vtipů". Byl to nejspíš velký vzor pro asi skvělého divadelního režiséra Peška. Divadlo ale není film. Navíc už jako malému se mi nelíbila ani vystoupení rytířů a podobných živlů na hradech a nějakých podobných tématicky laděných akcích. Herci a televizní produkce by si zasloužili spíš tak dopolední televizní čas o víkendu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)

Reklama

Reklama