Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbé, až se mi to celkem líbilo. Chvilkami to sice vypadalo jako rodinné video ze hry na indiány a kovboje. Vodráček mě neskutečně štval, takže bylo adekvátní, že si přelámal obě packy. Já nejsem nijak pomstichtivá, ale tohle jsem mu opravdu přála, protože si to jeho postava zasloužila. Musím přiznat, že se mi líbil i Pavel Landovský a to ho nesnáším kvůli to mu jeho obhroublému slovníku, kdy nejde pro nadávku daleko. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečné westernové městečko a dění v něm. Komedie s kapkou estrády, sitkomu a grotesky, které vůbec, ale vůbec nebaví. Čím to? Z obrazu tkví ohromná televíznost a ponurá jednoduchost. Patetické šaškárny a přehrávání některých zúčastněných spíše budí úsměv nad trapností vzniklého spektáplu. Spíše to vypadá jako jedno veliké divadýlko, které na plátnech kin nemělo co dělat. Nepochopil jsem, co chtěli tímto snímkem tvůrci vyjádřit. Inu, řekl bych, že je to bohužel veliké šlápnutí vedle. ()

Reklama

nwx 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale aspoň pochválím ukázkový obraz. Barevnost, ostrost, vše na jedničku. Nechápu proč ostatní české filmy jsou tak hnusné. Proč tam za každou cenu strkají barevné filtry, proč používají umaštěný objektiv, barevnost neexistuje a ostrost? Zapomeňte. Tento film je ukázkový po technické obrazové stránce. Ostatní se za obraz styďte!!! ()

Legas odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, pane "režisére", dojalo mě to, jak jste říkal na předpremiéře. A teď informace pro diváky. Trailer přesně vystihuje celý film, tzn. pokud se vám zdá zábavný, klidně naskočte na koně a dorazte do kina na film, kde jezdí pošťačky na babetách a nýmandi bezdůvodně loví užovky po celou stopáž filmu. Pokud se vám upoutávka zdá nevkusná, nevtipná a snad i urážející váš filmový vkus, na návštěvu kina raději v klidu zapomeňte. Nebo si hoďte mincí, ale pak tu v komentářích nenadávejte, že to byla strašná sračka, protože si za to můžete sami. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Tady si zase někdo chtěl něco kompenzovat, ne? Když jsem to poprvé viděl v TV, říkal jsem si:"Nebylo to špatný, tipuju tak modrá okolo 40-50% s tím jak jsou někteří rejpalové." Hmm, 20%? 187. nejhorší film? Rozhodně ne.... Vcelku milá letní komedie z prostředí westernového městečka (Pokus o to být originální nebo propagace za peníze jiných? *mrk mrk*) Zedníčka a Klepla mám rád, takže k obsazení za mě dobré. Kubec byl pro mě novinka - neurazil, jen jsem si musel zvyknout na novej ksicht. Příběh byl vcelku fajn a na dlouhý večer s miskou chipsů - fajn film. 75% a extenduji na 4*. Doporučuju. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)

Reklama

Reklama