Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Vítá vás Finn a kouzelný pes Jake ze země Óóó, kteří zažívají nesčetná dobrodružství. Zachraňují princezny, bojují s příšerami a hatí plány zloduchům! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sice se pořád nemůžu srovnat se vzhledem "Finna the Humana", ale faktem je, že takovýhle úlet ze světa fantasy v mém zodpovědném profesně-rodičovském světě chyběl jako praseti drbání:) Mnohem barevnější a živější Charlie The Unicorn, na mnohem víc pokračování:) Čímž budiž zároveň řečeno, že to opravdu není seriál pro děti;) Pro někoho, kdo by se třeba chtěl sjet, ale z nejrůznějších důvodů nemůže, je Čas Na Dobrodružství (který má jen tak BTW v češtině skvěle příšerně zpívanou znělku) ideální volba. 80% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

A je tu tady. Sbohem a šáteček. 3.9. vyšla poslední epizoda seriálu, který nastartoval novou vlnu kreativních animovaných seriálů. Bez Času na dobrodružství by jsme neměli Regular Show, Over the Garden Wall a nebo Gumballa. Pes Jake, Finn, postavy asi všechny znáte. Asi vrcholem pro mě je 2-4 série, poté to šlo trochu už dolů, jen aby se kvalita zvedla zase ke konci. Co se samotného konce týče, nemůžu říct, že jsem naprosto spokojen, ale každému fandovi ukápne slzička při montáži na závěrečnou píseň "Come along with me". Jeden ze seriálů, díky kterým mám stále rád animaci a asi jeden z vrcholů tvorby Cartoon Network začátku nového tisíciletí. ()

Reklama

Tarlom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu rozpačitý začátek a i později někdy nevyrovnaná „kvalita" epizod, ale celkově zatím dost povedené. Nevím jestli jsem někdy v jiném seriálu viděl takovou koncentraci nápadů. Je to dost zvláštní až šílená podívaná, ale většinu času podle mě funguje. Kromě humoru a neobyčejné nápaditosti i díky sympatickým hlavním postavám. Hudební vložky zatím většinou také stály za to a líbilo se mi, když seriál někdy šel více do hloubky a třeba poodhalil minulost některé z postav. I přes pár výtek bych téhle animované jízdě určitě doporučil alespoň dát šanci a nenechat se od sledování odradit slabším začátkem. ()

Nahmair 

všechny recenze uživatele

Čo je Adventure time? Sú to 10 minútové jednohubky príbehov Finna a Jakea, nesmierne sympatickej dvojice chlapca a hovoriaceho predlžujúceho sa psa. (dačo ako Mr Fantastic z Fantastic Four) Znie to šialene? A to som ešte nenapísal o kórejskom dúhovom jednorožcovi, mimozemskom Abrahamovi Lincolnovi, šialenom úchylovi unášajúcom princezné, žijúc so svojimi tučniakmi v ľadovci, a kope ďaľších úžasných vtipných a originálnych postáv. Ak by som mal Adventure time charakterizovať dvoma slovami, bolo by to: šialený a zábavný. Aj keď nie všetky časti sú kvalitatívne na rovnakej úrovni, je tu geniálna 2. séria. A po pár slabších dieloch sa pravidelne objaví jeden, ktorý je jednoducho AWESOME. ()

Abmont 

všechny recenze uživatele

Další z výborných seriálů z produkce Cartoon Network. Kombinace infantilních a psychedelických barviček, bizardních zápletek a ujetých postav s výtečným dabingem v čele s Johnem Dimaggiem. Seriál, který, ač je primárně určen pro děti, je inteligentnější než většina produkce českých televizí dohromady................................... | (• ◡•)| ノ\(❍ᴥ❍ʋ) ()

Galerie (5 681)

Zajímavosti (24)

  • V každé epizodě je ukryt mávající šnek. (Resam)
  • Jake nosí neviditeľné spodky utkané z pavučín. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama