Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tohle jim lidi možná žerou v Americe. Příběhy plné "emocí" (maminka mi umřela, mám její recepty), nářků, vzlykání, prošení, kýče...na poblití. Nelze se divit, že to má v USA tolik řad a je to populární. Pro podprůměrně inteligentního jedince je to bolestivé mučení. Sledovat tolik infantilních zmanipulovaných kreténů...ble. 25%. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Jídlo. Televizní jídlo. To je moje. Jděte se bodnou s volbou zpěváků a talentovaných lidí, já chci u televize žrát očima k prasknutí. Gordon Ramsay je už dlouho můj idol a proto jsem nemohl první řadu US Masterchef minout. Show je to velkolepá jak se na americké reality TV patří, Gordon přebírá spíše roli hlavního mluvčího a tak trochu moderátora. Čímž se nenápadně otevřel prostor k vyniknutí i zbylých dvou porotců, kteří v přibývajících dílech jenom zářili. Zajímavé úkoly a nakonec celá ta řada utekla hodně rychle. První sezóna 55 % ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Je jedno, kdo tam co vaří, ale co tuhle show drží na špičce jsou pánové Gordon Ramsey, Joe Bastianich a Graham Elliot. Vtipní, nekompromisní profíci. A celý koncept je hodně zábavný, pokud máte ve vaří nějakou fantazii, tak i inspirativní, i když se na jedná většinou o složitá jídla (často si i hledám co vlastně ona ingredience je :). Nejlepší cooking show! ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad jsem si stáhl v reakci na pořad Primy "Na nože!" a musím říci, že takhle má vypadat show z kuchařského prostředí. Nejen to, že i ten nejhorší soutěžící v USA předvedl daleko více než nejlepší tady u nás, ale hlavně je to opravdu o kuchařském umění a ne nějaká rádoby reality show ve stylu Vyvolení. V porotě sice hraje prim Ramsay, ale ostatní dva porotci nejsou pouhými přitakávači, ale jejich poznámky míří opravdu k jádru věci (což je oproti české porotě jako nebe a dudy). Nemluvě o celkově lepší kameře, grafice a střihům. ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Plytvanie jedlom (uvariť, ochutnať jedno sústo, vyhodiť). Jedlá, ktoré stoja 50 dolárov a nenaje sa z nich ani dieťa, lebo majú 50 gramov, to je možno nejaká forma umenia, ale ja jej nerozumiem. Plus tie afektované americké ksichty... nie všetci boli umelí, ale napr. tlstá slečna v 4. sérií, ktorá v každom diely útočnými vulgárnymi poznámkami typu "hippy vegetarian shit" zakrývala svoju neschopnosť uvariť niečo iné ako pudingy a mŕtvoly (ktoré boli očividne jedinými zložkami jej potravy), je príkladom. Mäsko, mňam. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama