Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nie je potrebné z celého toho sa počmárať. Koment, ktorý neguje ten druhý a naopak - to sem nepatrí. Nech každý vypľuje svoj názor a netreba škrabkať. Rob je Môj čávo aj keby niečo pokazil , tak má bonusy, ktoré to vyžehlia. Je to iný ROB na akého sme zvyklí. Tu sa nejedná o zasrané slipy a odpalovičky skoro až v grind kabáte.( je tutti, že Q.T ho husto sleduje, Vadia tie kríže aj tie bláboly, ale potrebný Sigh a nekonečne squelá Sheri , ktorá ho len tak nepustí (ani sa nedivím ) Pitvať rocker pestrofarebnú a hlbokomyselne sa zamýšlať nad posolstvom - to vynechaj. Je jasné , že Rob nefunguje len na črevách , ale dokáže sa odchýliť a odskúšat si fanúsikov. JE BOŽÍ a milujem ho. Vizuálna hostina bez posolstva , remeselne vyžmýkaná.( BRUCE / SHERI / DEE /LYNCH /...proste atmosfear a Trier to nebude nikdy - už ani Raimi.Nemám ,čo dodať. Ideš do diskusie ? - choď. Inak najblbší cover aký k tomuto niekto pripol. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie je nepochybne zaujímavý režisér, no jeho ambície prekonávajú jeho reálny talent (čo bolo do očí bijúce pri Halloweenoch). Lords of Salem je psychedelická pocta satanistickým hororom zo 70s a konca 60s, no bohužiaľ snaha padá pre Zombieho neschopnosť rozprávať príbeh a pre jeho obsesiu raz skvelými, raz smiešnymi (záver s dildami) no skoro vždy samoúčelnými psychedelickými scénami. To najlepšie vidieť na prítomnosti niekoľkých wake-up scenes, tak typických pre kolíziu absencie umu rozprávačstva a sklonu k predvádzaniu sa snovým vizuálom. Príbeh nikam nesmeruje iba prekračuje na jednom mieste a vyvrcholenie filmu vyfučí do vetra. V konečnom dôsledku Lords of Salem nie sú ani tak retro 70s satan horor ako skôr Marilyn-Manson-like videoklipom natiahnutom na stopáž celovečerného filmu. V niektorých momentoch je to teda pôsobivé, no film ako celok je zapadnutý prachom už teraz v čase jeho vydania. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka fajn, ale jakmile si u poslechu gramofonové desky začala hrdinka uvědomovat, že nejspíš nejni neakční ségrou dvojčat z Matrixu, zvoral se film rychlejš jak zahrada s krtkem. A samotnej závěr? Prosím, řekněte mi někdo, že si ze Zombieho někdo vystřelil a šoupnul mu do filmu kanadskej žertík v podobě střelenejch scének navíc. Co se týče Salemu, vracím se pod peřinu k Winoně a na gauč ke Kingovi. Zombiemu nevlezu ani před práh. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa Rob Zombiemu vonkoncom nepodarilo. Totálne nudné, sterilné a koncepčne nedotiahnuté. Jediné čo stojí za zmienku je pomerne slušná hudba, pekná herečka a pár bizarnejších výjavov (ale nič extra). Strata času a premárnený potenciál dobrého mytologického základu čarodejníckeho námetu. 40/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Arthorror wannabe, ve skutečnosti ale velké, prázdné nic s naleštěným kabátkem, takže pro mě jednoznačné zklamání. Vizuály to má parádní a jednotlivé scény mají své kouzlo, ale celkově mi to bylo vlastně úplně jedno. Fakt, že téměř každá "děsivá scéna" skončí tím, že se Zombieho divně namustrovaná manželka probudí, jen podtrhuje celkovou samoúčelnost filmu (a čím je takových scén víc, tím víc to začíná být směšné). Samoúčelný byl třeba i Dům tisíce mrtvol, ale ten aspoň bavil. Lords of Salem nebaví, ba naopak - svými na odiv dávanými ambicemi mě spíš strašně štvali. Sheri Moon Zombie navíc možná plní dobře své manželské povinnosti, ale obsadit ji do poměrně náročné hlavní role (měla by hrát postavu zdeptaně se potácející mezi realitou a děsivými snovými vizemi) nebyl úplně dobrý nápad, její herecká kreace je nepřesvědčivá. Lords of Salem jsou tak ve finále důkazem, že přílišná tvůrčí svoboda může být někdy mínusem. Alespoň tedy pro diváka. Psáno z pohledu Zombieho nefanouška. 5/10 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu se stejně jako ve všech dalších snímcích Roba Zombieho objevila Sheri Moon Zombie. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama