Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Za původním seriálem hodně zaostává. Kouzlo původního seriálu bylo, mimo jiné, právě v krátkých epizodách vždy s nějakou pointou. Což je vlastně podstata sitcomu jako takového. A zabalení sitcomu do jedné velké dávky čelovečerního filmu se ukázalo jako ne příliš šťastné. To se pak zdají některé humorné situace až příliš nucené. Původní seriál také není zatížený vlivem amerických sitcomů, kterým se naše dnešní (novodobé) pokusy snaží přiblížit a spíše jim to škodí. Což se mi zdá i tady. Na druhé straně film je tak prostě koncipovaný, jako jednoduchý sitcom, pokračování seriálu po x letech. Takže se dá předpokládat co můžete čekat. I když se dalo zpracovat trochu lépe. Ale je to v tomto směru mnohem lepší a koukatelnější než remake Taková normální rodinka (2008). Lepší 2*. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

Reklama

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Včera jsem navštívila kino a film Občanský průkaz. Řekla jsem si, že se třeba Češi dali trochu do sebe a začínaj tvořit něco pořádnýho. Ale dnešní večer, dnešních 90 minut strávených v kině mi opravdu otrávil den. Film absolutně o ničem. Dlouho jsem se rozmýšlela, zda dám 1 hvězdičku nebo odpad. Nakonec dávám 1*. Za co? Za pár vtipných scén, které tu byly. Ještěže máme v Liberci týden filmy za 50,- a já nemusím tolik litovat za vyhozené peníze;) Jsem zklamaná a tímto mě opět Češi přesvědčili, že se výš vyšplhat neumějí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku ! To je humor ?!? Jedná se patrně o nějakou prazvláštní odrůdu, vyšlechtěnou speciálně pro oduševnělé 21. století. A já jakožto vzpurný a nepřizpůsobivý jedinec zrozený v zapšklém a přízemním století minulém nejsem schopna změnit své zkostnatělé, vpravdě prehistorické názory a plně docenit jeho všestranné kvality. Nicméně moje obzory se přece jenom o kousíček rozšířily: Až dosud jsem neměla tušení, že může existovat ještě HORŠÍ filmový počin vztahující se k mé oblíbené "Takové normální rodince" (1971) nežli verze Patrika Hartla z roku 2008 ... bohužel v rámci hodnocení neexistuje něco jako dvojitý "odpad". ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama