Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Všechna filmová pokračování, kdy dojde ve scénáři k tolik typickému skokovému posunu v čase, bývají  povětšinou průserem a pokud se navíc jedná o předěl tzv. mezirežimový, je na katastrofu přímo zaděláno. Přesně k takové situaci došlo i u snímku Rodinka, respektive u nesmyslného náhledu do pokračujícího života jednoho kdysi kultovního organismu - seriálové Takové normální rodinky. To co fungovalo kedysi, nemůže fungovat dnes, vše je totiž dávno úplně jinak. A tak se tu vytrácí jak originalita, tak vkusný humor, ale především charisma veledůležité obce herecké. Vzhledem k napsanému si o to větší plus zaslouží vynikající Štěpánková, které jako jediné zůstal ten sedmdesátkový seriálový feeling. Ostatní fakt děs běs a scénář...bez komentáře. Za mne rozhodně kanalizace! ()

Reklama

kacka274 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem čekala, kdy se začnou diváci ve studiu smát...tolik to připomíná podvečerní sitcom. Snad jen podle obsazení herců by nhodhý divák tušil, že to bude jinak. Je to škoda, slušně obsazené, bardi hrají dobře, i Lucka Vondráčková a další mladší účastníci. (Jen ta Frösslová mi přijde tak šíleně dřevnatá, už v několika filmech či seriálech a furt se to nelepší. Připomíná mi to Cimrmana: ,,Pořád jsme se divili, že Čeněk nemá v žádně roli úspěch. A konečně jsme na to přišli. Čeněk nemá talent!") Ale chybí tomu náboj, šťáva...je to celé nějaké křečovité...naopak přebývá product placement. Zbytečně nasazený Náhlovský působí trochu trapně. Možná je tam moc postav, možná to téma ani primárně nelze zpracovat jako film, protože se nelze seznámit s jednotlivými postavami, jejich chováním a jeho důvody a pak vlastně sledujeme jen sérii scének a skečů stejně jako pravděpodobně v Kameňáku, který jsm naštěstí nikdy neviděla. Ovšem s povděkem kvítuji absenci sprostých slov a agresivních scén. Příjemná oddechovka, lépe však, kdyby si nečinila filmové ambice. Slabší tři hvězdy. ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Na původní Takovou normální rodinku nedám dopustit. Byla nádherně napsaná, vtipná, milá, hravá...ale to,co jsem viděla dnes večer - to nebyl vtip vyplývající ze situace, ale to byly násilně slepované, rádoby vtipné, ale bohužel kvůli tomuto způsobu podání trapně vyznívající, hlášky a situace. A chemií posedlá slečna mi připadala herecky těžce nedostatečná. A bohužel až nevkusně působí vykrádání, či spíš připomínání nesmrtelných hlášek z původního seriálu. Stejně hloupě a lacině se tomu tak dělo i v pokrčování klasiky Sněženky a machři. Prostě smutné, jak se dá nádhera, jako byla Taková normální rodinka - řekla bych - až ztrapnit. Toto pokračování mi přijde opravdu neuctivé k původní předloze. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom velkém domě, žije rodina, která se skládá z několika generací. Babička, která je již po smrti, zanechala rodině v dědictví poklad, který rodinka zatím ale nenašla. Všichni ale chtějí jediné a to, aby celá rodina zůstala i nadále pohromadě...Film absolutně bez děje my spíše připomínal tv sitcom Nováci. Tam šlo taky o hovno stejně jako tady. Nechápu jak může být něco takového uvedeno v kinech. To už je i Ulice zábavnější. Rodinka má být brzy také uvedena v televizi jako seriál. To by Rodince asi slušelo nejvíc. Sice nevím jak 80 minut nudy sestříhají do několikadílného seriálu, ale je to jejich boj. Opravdu vyhozené peníze v kině. 10% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama