Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

VOD (1)

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Ozo 

všechny recenze uživatele

Filmy se žraločí tématikou fakt můžu a občas jim i přihodím něco navíc, než si zaslouží, ale tohle bylo vysloveně šlápnutí vedle. Tady nefunguje snad vůbec nic, možná jen zatím stále ještě pěkné tělo Halle Berry. To, že napětí bylo ve filmu téměř nulové a to, že jsem několikrát nechtěně (respektive myslím, že to v té situaci tvůrci rozhodně nezamýšleli jako vtip) vyprskl smíchy, mi nedovolí dát víc než jednu hvězdu. „Protože co?“ „Zukie, protože! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Hodne lidi to tady zminuje, ale ja se musim ptat taky. Ja nemam tucha, co chtel autor rici. Komu jsme meli fandit, proc jsme resili pribeh nejakeho anglickeho magora, ktereho nikdo nezajimal?! Plno otazek tohoto typu me napada, ze me az frustruje absence vsech odpovedi. Nic, co by pro me, jakozto fanda zralocich thrilleru, tady neni. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Začátek vůbec nezačíná špatně, ale postupně se s toho stane nemastná a bohužel jen slaná podívaná na scenérii moře, tučnáky a sem tam nějakého žraloka. Po smrti otce se vyhýbá ponorům, ale její ex jí dohodí kšeft za 100tisíc, kdy se chce otec se synem podívat mimo klec mezi žraloky! To bohužel nedopadne dobře, jak už to bývá a všem půjde o život po té co se jejich lod převrátí.. Hally to ve vodě slušelo a vypadala místy až nadpřirozeně, když se jen tak vozila za ploutev bílého žraloka! 50% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Není to typická žraločí vyvražďovačka plná kusanců, krve a ukousnutých končetin. Toho se zde nedočkáte. Ovšem pro lidi, kteří žraloky, jako takové obdivují, by film mohl být přínosem. Já jen z plného hodnocení musím jednu hvězdičku sundat opět a zase na moc protaženou stopáž. Ano, budu se opakovat, ale myslím, že i zde by bohatě stačila devadesátiminutová délka. Zkrátit mrtvé a nudné části by asi nebyl problém. Zrychlit plavání s tuleni nebo co to bylo, zrychlit hádky a nemělo by to chynu. Moc protažené. Co se ale týče žraločích útoků, pár se jich dočkáte i zde. Za mě tedy krásnách 85%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po parádním Turistas jsem se dost těšil co si Stockwell pro nás přichystal, ale tentokrát mě dost zklamal. Žraloky mám rád ale to co sliboval trailer se nesplnilo ani z půlky, žraloci se objevý jen na chvíli a tak celou dobu sledujeme partu herců kteří jsou nesympatičtí a to včetně Berry a furt něco řeší, takže nuda převládala. Nicméně Stockwell vždycky točí v nádherných krajinách a tak jsem se tady kochal opravdu nádhernou krajinou. Ale to je téměř jediné co bych na filmu vyzdvihl, tedy kromě skvělého a akčního finále, ale to trvá tak 15 minut z té přemrštěné délky. Dávám 2* a říkám na rovinu že na Stockwella už raději opatrně. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama