Reklama

Reklama

Ctrl Emotion

(studentský film)

Obsahy(1)

Závěrečná studentská práce Vojtěcha Kotka. Do hlavních rolí obsadil Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou, Terezu Voříškovou a Světlanu Nálepkovou. Film vypráví o počítačovém technikovi Viktorovi (Mádl) a rozhlasové moderátorce Evelíně (Voříšková), kteří se jednoho večera seznámí v baru a stráví spolu noc. Následující den oba přemýšlejí o tom, co vlastně posledního večera provedli, přesto se nezávisle na sobě znovu pokusí sejít na místě, kde se poslední večer rozloučili. O chvíli se však minou a pokračují tak ve svých dosavadních životech. (BrckoGOS)

(více)

Recenze (99)

alambert 

všechny recenze uživatele

No jo, Jirka Mádl a Terezka Voříšková, ti prostě umějí...:-) - - - Už jsem to viděl třikrát a musím říct, že se mi to líbí čím dál tím víc. Ikdyž teda si nemůžu stěžovat na žádného ze zúčastněných herců, Mádl s Voříškovou, jsou excelentní. Řek bych, že jsou uplně jinde než většina českých herců. To jak, každý zahráli tři postavy a opravdu to zvládli, a to i v přímé bezprostřední konfrontaci, je naprosto perfektní. Navíc to téma, toho osudového setkání/nesetkání. To mě baví a zároveň skoro až rozněžňuje :-P No a Terezce to hrozně sluší. Prostě perfektní jednohubka. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako školní cvičení rozhodně nadprůměrné, vtipné a zajímavé. Škoda, že Mádl s Terezou krapet přehrávali. Terezce to ale odpouštím nejen za ten její chraplák :-) . Již jsem to tu psal dříve. Kotka s Mádlem jsem bral jen jako takové hodně komerční krmivo pro pubertální slečny, jehož datum trvanlivosti až všechny ty snowborďačky a raftařky odrostou bude rychle expirovat. Oba mne však už nejednou mile překvapili a já jsem za to rád. Uvidíme co bude následovat a jak se hlavně Vojtěch Kotek dále vyprofiluje. Třeba z něj bude nakonec dobrej rejža, stejně se jím pozvolna stává J. Strach...* * * ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Výborné dialogy, jako ze života. Jirka Mádla je ve své trojroli naprosto nepřekonatelný. Jsem opravdu nadšená, český kraťas ode mne dostává pět hvězdiček. A to prosím kraťas, který má na svědomí pan Kotek. Samotnou mě to překvapilo, ale nejde to jinak. Velkým neduhem českých filmů je naprosté odtržení od reality, to v tomhle filmečku neplatí. ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla pod režií jméno Kotka, nedávala jsem tomu moc nadšení. Říkala jsem si, co může takový idol teen filmů a rozšiřitel příšerných hlášek typu "Stříkééj!", natočit. Opak se mi však stal pravdou, neb Kotek vůbec není špatný. Tenhle film byl k zulíbání, milý námět, skvělá změna stylu natáčení a především Terezka... =) ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Vojta Kotek jako režisér? A proč ne? Tohle totiž není ale vůbec špatné. Mrzí mě akorát to, proč to nebylo delší, protože jako celovečerní film by to mělo určitě šanci uspět. Námět dvou "já" sedící za počítačem a ovládající emoce je totiž výborný a Jirka Mádl je v téhle roli jako ryba ve vodě. K tomu mu zdatně sekunduje neméně dobrá Tereza Voříšková. Jako celek se to pak jeví jako sympatická komedie, se skvělým hereckým obsazením a povedenými dialogy, která rozhodně nikoho neurazí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Viktor (Jiří Mádl) vyjde ze záchodu, dostane od barmana (Vojtěch Kotek) Frisco bez brčka. V jednom z následujících záběrů se však brčko v láhvi objeví. (Rill)

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama