Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Z americkej tradície, ktorá už beztakk robí hanbu prezumpcii neviny a ochrany súkromia, urobia ešte tupý film, kde po úsmeve a krimi nie je ani stopa. V teplom bahne preváľané gagy a reči, kde si sypem popol len a len na svoju hlavu, že možno som mal počúvnuť pud sebazáchovy. Na druhej strane ma sem priviedli prsia Heigl. Námatkovo len... Hnus vzťahov a degradácia slova. (videné 07.02.2016, JOJ archív) ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tento film byl hodně podobný snímku Ex-manželka za odměnu. Podobnost byla evidentní po pár minutách. V tomto filmu byl padouchem muž, ve snímku Exmanželka za odměnu to bylo naopak. Když pominu podobnost, tak mě snímek překvapil a hlavní hrdinka Stefanie byla docela vtipná. Konec byl sice trochu víc vlahý, ale na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Celkově 55% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama