Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když v něčem hraje hezká, tmavovlasá, kudrnatá kočka, mohlo by být ještě mnohem hůř a já bych na to stejně čuměl jak tele na čerstvou pastvu. Být její kluk, nejdřív ze všeho bych jí asi zaplatil pár sezení u psychologa, ale jinak je to fajn holka s tím pravým místem na srdce. Kdyby se daly dohromady slečny Nebezpečná, Drsňák a Marplová, měli by Avengers i svoji ženskou verzi. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama