Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, kdy se hlavní padouch uprostřed věty zahlédí do dáli, hudba stichne, kamera zabere jeho tvář a on s dramatickým výrazem ve tváři pronese moudro ve stylu " budeme je sledovat tudy, nebo musíme je zabít". Pak na ně vlítnou s nožíkama, při čemž ten co vlastní sekeru je kápo a vzápětí se nože z ničeho nic změní v brokovnice a samopaly. Předvídatelnost byla jaksi bonusem. Caviezel má navíc. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tranzit hodnotím ako vcelku vydarený, napínavý a ľahko pozerateľný filmík, ktorý sa odohráva v tajomnom prostredí močiarov a letí z vetrom doslova o preteky. Dej je na prvý pohľad jasný a predvídateľný, no má množstvo menších zápletiek ktoré ho posúvajú vždy iným smerom ako divák predpokladá. Výber postáv bol trefný, zlodeji/vrahovia mali niečo do seba a po celú dobu som si nevedela vybrať s kým sympatizovať a komu viac držat prsty, pretože aj tatko rodinky bol zaujímavá postava. Ďalší plusový bod odo mňa získavajú automobilové naháňačky, ktoré vôbec neboli na zahodenie a dodali celému filmu potrebnú dynamiku. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka toho, jak se rodinka vydá na poklidný výlet a během chvilky její členové bojují o holé přežití. Každopádně není dobré stavět u motorestu, pokud to není vyloženě nutné ... Nenápadný thriller, který mě ale docela mile překvapil. Nejde sice o nic výjimečného a i schéma je poměrně tradiční, ale film má stupňující se atmosféru a to se mi líbí. I tady samozřejmě najdete nějaký ten nesmysl, ale vem to čert. Mně se to líbilo a na truc některým místním kritikům dám 4 hvězdičky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film, který mě nalákal na herce ale tak nějak zůstal na půli cesty. Caviezel a ostatní hrají poměrně slušně a snaží se, ale film je strašně obyčejný a děje se tu všechno co jsme viděly už v jiných filmech. Takže máme tu něco ze Stopaře, něco z Duelu, prostě všeho chuť. Naneštěstí je film dostatečně akční takže se tu zrovna nenudíme, ale bohužel film sám o sobě za moc nestojí. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Místami až televizně vypadající pasáže, ale celkově poměrně zábavná honička za balíkem peněz. Ohraný scénář je sice vyditelný na každém metru, ale Jim Caviezel se svojí rodinkou až překvapivě a sympaticky těm holomkům znepříjemňuje job. Hlavně ke konci se s nimi nemazlí. Kamera sice byla někdy na ranu, protože hercům lezla až do krku, ale hlavní bylo, že to rychle ubíhalo a pobavilo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama