Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

aRclite 

všechny recenze uživatele

Chvilku po Jackass 3D ihned pokračování ? Jasně ! A podle mě nejbrutálnější díl ze všech, s největším počtem možných úmrtí. Zábava je samozřejmě jako vždy originální, nechybí hora sprostých slov a výbornej Knoxvillův smích. Pokud vám je víc jak 60 let jako Vebalovi tady pode mnou, tak vám to nic neřekne, ale u mě osobně 7/10. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Jackass ma nikdy nedokázal osloviť. Pozeral som ho zväčša nie pre pobavenie, lež z dôvodu, aké koniny a streštenosti hlavný protagonisti dokážu vymyslieť. Niekedy vo mne vyvolali dokanca až hnus, či opovrhnutie...inokedy úsmev, či dokonca úžas. Avšak Jackass 3.5 bol vlastne ničím. V každom ohľade slabučký, ako keby došli tvorcom nápady a tak sem zostrihali absolútne všetko t.j. aj veci podpriemerné a nefungujúce. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný "humor". 1)  Kanadské žerty obecně nemám rád. Ještě méně mám rád ty vulgární a hloupé, které tvoří podstatnou část filmu._____ 2)  I v předchozích verzích mě přitahovali vlastně jen mladí kluci. Ale zde již kapku zestárli._____ 3)  Často křečovité nápady neprozrazují přílišnou tvůrčí imaginaci. Spíše je vidět, že tvůrcům jde o peníze a o nic jiného._____ 4)  Přesný koment: verbal*. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama