Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde totálně rezignuji na nějakou objektivitu. Všichni východoevropané mluví anglicky (což mi většinou vždy vadí), některé postavy jsou černobílé až běda a v ději (byť není nějak složitý) jsem se občas trochu ztrácel, ale co na tom, když oproti prvnímu (animovanému) dílu jde konečně o pravý residentovský survival, když jsou tam pěkné odkazy na hry, když hudba je typově přesně TA, jakou znám z her, když místy jsem měl pocit, že držím ovladač a hraju další díl a hlavně, když poslední půlhodina je masáž, která - být v hraném filmu - počurám se a která přesně evokovala ty krásné chvíle u playstation, kdy během hraní najednou ztmavne obrazovka a já už vím, že přijde na řadu renderovaná sekvence, přičemž položím ovladač a vychutnávám si ji. Pane Paule Przniči Andersone, tenhle kousek si s celou vaší sérií vytřel řiť! //// P.S. Kdokoliv, kdo o RE: Damnation tvrdí, že to dělá ostudu hrám, že to s nimi nemá nic společného a podobné kecy, by si měl uříznout hlavu a hodit ji Lickerovi. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Já věděl, proč se na tento film těšit. Gradující napětí a skvělá animace dává tomuto filmu opravdu hodně vysokou kvalitu. Nejlepší RE v animované verzi a jeden z nejlepších dílů celkové RE serie. Ne že bych chtěl srovnávat animovaný film s hraným, ale dějově to tak je. Zatracení je pokračování s prozatím nejvíce gradujícím a nervy drásajícím závěrem. Doufám, že budou tvůrci v těchto šlépějích pokračovat, protože se jedná skutečně o skvělý počin. 87% těsně pod hranicí plného hodnocení. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Z prstu vycucaný příběh, který s Resident Evil: Degeneration tvoří oproti hrané Resident Evil z posledních let kulervoucí filmovou podívanou. Přál bych hranému Resident Evil vzestup z propastného filmového močálu, a můžou začít tím, že si vezmou příklad z tohoto animáku. Mé hodnocení 3 hvězdičky… ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Najnovší filmový prírastok do celého tohto univerza je až nápadne podobný predchádzajúcemu Degeneration. Príbeh nie je dobre vygradovaný, dramaturgicky kolíše, postavy vedú monológy akoby vystrihnuté z mexických telenoviel a jediné čo zachraňuje celkový dojem sú len akčné vsuvky. Tých bolo z úvodu až žalostne málo a film miestami nudil, no posledná štyridsať-minútovka spĺňala všetky atribúty plnohodnotného akčného masakru. Keď sa objavili vylepšení Tyranti (obrovskí nemŕtvi supervojaci), tak sa z akcie nepoľavilo a ja som sa konečne dočkal akéhosi prínosu do filmu. Ak náhodou očakávate nejakých tých klasických zombiekov nakazených T-Vírusom alebo G-Vírusom, tak si nechajte zájsť chuť. V tomto kúsku vyčíňa Plaga, čiže niečo ako zombiek tu v podstate je, no jedná sa len o parazita, ktorý sa dostáva do ľudí, čiže k žiadnym mäsožravým hostinám nepríde. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že uvidím pokračování s Millou Jovovich... Poté, co jsem zjistil, že se jedná o cosi, co vypadá jako ukázky z nové hry, se mi už tento "zázrak" vidět nechtělo. Nakonec jsem si to ale pustil a do dnes jsem nic podobného neviděl. Je to film složený spíše z počítačových herních ukázek, ale překvapivě se na to dá dívat. Konkrétně v tomhle případě, kdy Resident Evil vznikl nejprve jako PC hra to není vůbec špatný nápad. 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Leon S. Kennedy je v tomto díle vytvořen podle předlohy ze hry „Resident Evil 6“ z roku 2012, zároveň ho v obou případech dabuje Matthew Mercer, který tak nahradil Paula Merciera, který Leona daboval ve filmu Resident Evil: Rozklad (2008) a ve hrách „Resident Evil 4“ a „Resident Evil: The Darkside Chronicles“. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama