Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O fous temnější a o dost akčnější, než předchozí animák. Příběh je pořád spíše takový videoherní, dialogy polodebilní a stereotypizované vyobrazení jakési fiktivní slovanské země je také spíše směšné, byť ne nezábavné. Závěrečný destruktivní bossfight ale skvělý. Animace, byť stále spíše levnějšího rázu, tu doznala určitého posunu vpřed. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně nemillé.Trapná nuda,která je desetkrát delší než by měla a se scénářem,že ho snad psali v hollywoodu.Všechny hrané sou lepší i jednička a dvojka,a že to sou jóó lejna.Dlouho sem neměl takový pocit totální ztráty času a to sem viděl Artistu,Huga,Melancholiu i W.hors (čili nejhorší filmy roku). ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Degeneration, na hraný filmy by se měli vysrat a soustředit se na tohle. Začátek vypadal slibně a měl koule, občasnej prostřih do pohledu první osoby fungoval bezvadně, pak ovšem přišla hlavní zápletka kde se tradičně hrálo na citečky a zdálo se že to jde do hajzlu. Opak byl ale pravdou a po nepříliš zábavným prostředku přišla tuna akce ke konci a korunu tomu nasadilo stádo Tyrantů kdy už jsem byl z filmu totálně vyplácanej. Dávám pět ale přesto si myslim že Degeneration byl lepší, tvářil se totiž víc jako RE. Tohle je přestřelený, sice správně, ale né v rámci série. A nebyla tu Klér. P.S. LIVINGDEAD zde píše že je to urážka "RESIDENTA EVIL" a přitom prvnímu hranýmu dílu vrazil 5 hvězd, což naprosto dokazuje co je ten zkurvenec zač a že jeho názor nestojí ani za vymrdanou grešli. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Najnovší filmový prírastok do celého tohto univerza je až nápadne podobný predchádzajúcemu Degeneration. Príbeh nie je dobre vygradovaný, dramaturgicky kolíše, postavy vedú monológy akoby vystrihnuté z mexických telenoviel a jediné čo zachraňuje celkový dojem sú len akčné vsuvky. Tých bolo z úvodu až žalostne málo a film miestami nudil, no posledná štyridsať-minútovka spĺňala všetky atribúty plnohodnotného akčného masakru. Keď sa objavili vylepšení Tyranti (obrovskí nemŕtvi supervojaci), tak sa z akcie nepoľavilo a ja som sa konečne dočkal akéhosi prínosu do filmu. Ak náhodou očakávate nejakých tých klasických zombiekov nakazených T-Vírusom alebo G-Vírusom, tak si nechajte zájsť chuť. V tomto kúsku vyčíňa Plaga, čiže niečo ako zombiek tu v podstate je, no jedná sa len o parazita, ktorý sa dostáva do ľudí, čiže k žiadnym mäsožravým hostinám nepríde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Degeneration mě nijak zvlášť neuchvátilo, ale Damnation už bylo výrazně zajímavější. Taková klasická videoherní zápletka a scénář, povedená akce a hravá kamera. V herní sérii RE se sice moc neorientuji, takže nemohu posoudit konzistentnost, ale oproti posledním dílům filmové série je tento přírůstek rozhodně lepší volbou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama