Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

Deyw 

všechny recenze uživatele

Hm od rejzi sem cekal vic..je videt ze kazdej ma svou sracku.. :D strasnej film..uplne o hovne neni tam vysvetleno nic..muceni k hovnu..debilni rozhovory ze to nema obdobu..no strasny ty vole! dam hvezdu za kozy a song jinak fakt odpad.. :D jo a ty charaktery strasny ty vole! hlavne ten vlasatej borec! vubec sem mu to nezral! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě se to hodně líbilo ... To mučení už na mne semozřejmě moc neplatilo. Navíc nic moc vynalézavýho tam nebylo. A on o tom ten film ani není. Ono je to super z hlediska psychologie postav, jinak jako torture exploiter mne to nějak nenadchlo. Ale bylo tam fakt dost různorodejch postav, dobře zahranejch ...a téma jak se mučit "bezpečně" bylo fakt skvěle hozený ... Pro příznivce žánru a sadistická prasata co u podobných filmů dosahují tří a více vyvrcholení ... :-DD ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Několik lidí v uzavřeném domě a jejich jedinou vstupenkou ven, je plná nádobka tekutiny, kterou vylučuje mozek. Bohužel, tu získají jen při nadměrné bolesti a jelikož chtějí všichni ven, musejí také spolupracovat. Musejí totiž docílit level 100%. A tak začíná žehlení břicha, vaření rukou, lámání nohou a dalších chuťovek. Dost mne vytáčelá černovlasá sadistická mrcha, která ubližovala všem. Ale na každou svini se vaří voda.... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ďalší z napnutého reťazca filmov, ktoré by sa nerodili, keby geniálny Wan nerozsypal po hladných divákoch krvavé kusy človečiny ,rozsekanej Jeho neúnavnou pílou. 2-3 triedne trápenie nepodareného castu v niektorých momentoch privodí divákovy dotieravý pocit - " zhebni a poďme ďalej, lebo potrebujem vyvenčiť psa ". Síce dopozerané , ale mikro potrebné. Iste tušíš, že nápad vzájomnej niekoľkočlennej konfrontácie , s nenápaditým killovaním ( všetko už bolo vo vitálnejśej forme ) za cenu prežitia a to celé namočené sýtou červenou, samozrejme časovo obmedzené - to je ale je originálny nápad.. Proste jeden z filmov, pri ktorých som mala pocit úľavy, keď zhasol. Odpad / bodík si to ale nezaslúži. Edit 1,89376 / 9,6874. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další tlačení na Pilu. Partička iracionálních obětí v osidlech psychopatického výrobce adrenalinových drog se musí vzájemně pomazlit kleštěmi, žehličkou, vidiovými vrtáky, kladivem a dalším přehršlem dílensko kuchyňského vybavení, aby se dostala z vily, která má ocelové výstuhy ve dveřích. Na jedné straně vcelku příjemný materiál k tomu, aby nejeden místní řeznický učeň potřel ebenovou tyč liščím ohonem, na straně druhé by výše zmíněný inventární seznam nářadí bohatě stačil k tomu, aby logicky uvažující jedinec udělal z toho baráku úhlednou hromádku cihel a suti. To by ovšem nesměl být panikařící gay, co si raději nechá vrtat koleno či ufňukaná, ječící kikina, která dá přednost nehtové modeláži kombinačkama. Co naplat, kdyby v páté minutě probourali zeď a zdrhli, byla by z toho jen realitní prohlídka zejících interiérů zatuchlé nemovitosti. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama