Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Začnem tým najväčším negatívom filmu, a to je jednoznačne kamera. Na kameru vo Found Footage filmoch som zvyknutý, ale čo sa predvádzalo v tomto filme, tak to mi liezlo na nervy už od začiatku. Klasika bola aj tým, že polovica filmu sa nič nedialo a posledná polhodina bola nepretržitá akcia, ktorá ma už začala niesmierne nudiť, a čakal som kedy to skončí. Filmy a to hlavne horory z lesa bývajú pre mňa veľmi zaujímavé, ale žial tento film až taký zaujímavý nebol. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi slibná expozice (pozvolný narůst znepokojení z neznámého, zneklidňující indicie, práce se zvukem), od poloviny bohužel těžce monotónní řež, v níž už není na předtím zdařile budovanou atmosféru místo. Za velice silnou známku žánrového uvědomění z první půlky považuji převrácení hororového schematu naruby, kdy se z čtyřčlenné skupinky nezvykle většina chová racionálně (jindy je to banda nadržených zvířat) a po prvním náznaku nebezpečí je rozhodnuta odejít, zatímco kameraman (jindy jediný racionální jedinec) záměrně všechny náznaky ignoruje, aby mohlo natáčení a tudíž i film pokračovat. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partička kamarátov si vyrazí na výlet do lesa, takže typickejší úvod ani nemôže byť. Začne na nich niečo útočiť, čiže opäť klasika. Pokračuje to šprintovaním po lese, nič nové pod slnkom. Dokonca som sa už obával, že tam tie dve kravy budú pobehovať donekonečna (už len preto, že vkuse čumieť na vypasenú prdel jednej z nich nebolo nič príjemné). No do týchto chvíľ som si bol istý, že viac ako dve hviezdy nedám, lebo okrem jedného pekného záberu na rozpáranú mŕtvolu neukázali dokopy nič. Všetko sa zmenilo v záverečnej tretine, keď holčiny vbehli do "restricted area". A vtedy sa to začalo - útoky, akcia, streľba, príšery, masaker, naozaj, koncovka je čistý [Rec]! Bomba, kto by to po tom pomalom rozbehu čakal? Vadili mi len početné poruchy kamery a skákanie obrazu, síce to nie je v tomto subžánri nič výnimočné, ale mal som pocit, že až príliš tlačia na pílu, aby dosiahli želaný efekt. Tak či onak sa bezpochyby jedná o jeden z najlepších (TOP 5) found footage hororov. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No, film je zpočátku úplně stejný jako všechny tyhle "Projecty". Parta lidí jde na výlet (s kamerou samozřejmě) do lesa. Pak začnou slýchat takové ty příjemné hlasy divných stvořeníček, které jistě nikoho z vás nevyděsí. Holky křičí, kluci poháněni vidinou prsou, jdou odvážně hledat původ těchto hlasů. To je prostě klasika, ale od druhé poloviny se film totálně přesune na jinou kolej a servíruje nám tu největší noční můru. Režisér tímto ode mě dostává hvězdu navíc, protože konečně ten film vybočuje ze všech těch pořád dokola omýlaných témat a ukazuje nám úplně něco jiného. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama