Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

teutates 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec je mé oko zralé tohle vidět a díky bohu v rámci žánru, v rámci 79 min nejspíš jo. Sice jsem zneuznaný retard, mamka mi bohužel kameru nekoupila, nikdy jsme na to nemněli, takže bohužel (nebo díky bohu) sem amatérské porno nemoch točit. Noóo duchy já rád... buúu. Dany Halflajf konec mne trochu dojebal, až takovou palbu sem tedy nečekal, nó min. 6/10 ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to hrá Evidence na atmosféru (ala Blair Witch), ale skôr som si na ňom všímal len príšerne otravné hlavné postavy. V druhej časti prechádza do akčných sekvencií, ktoré sme už videli inde a v omnoho lepšom prevedení (ala REC), takže z môjho osobného pohľadu ide o ďalšiu malú žánrovú zbytočnosť. Pokiaľ vám ale nevadí klasické found-footage klišé a tento sub-žáner patrí k vašim favoritom, pokojne dajte Evidence šancu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas bude vopruz říkal jsem si, když jsem byl nucen prvních zhruba dvacet minut sledovat přípravu, nudné kecy a první krůčky naší čtveřice. Už jsem z těch všech pubertálních řečiček, nadržených hlášek a suchého humoru asi vyrostl a po pořádné akci ani památky. Což o to, prostředí tábořiště bylo docela pěkné a whisky bych si taky lokl, jenže já pořád očekával konečně nějakou akci a ono pořád nic. Pomalu ale jistě mi začal kameraman lézt krkem a já si začal přát, ať co nejrychleji chcípne. Však ho taky jeho kámoš otituloval velice hezky. Už jsem viděl dost podobně laděných filmů (točených přes ruční kameru), ale tohle byla vážně uspávačka, jakou jsem zatím nezažil. No a když konečně přešel děj na vyšší level, tak jsem už skoro spal. Rázem se atmosféra zlepšila a já radostně ožil. Noc sebou přinesla kromě podivných skřeků i toužebně očekávané napětí (cože se to skrývá ve tmě) a když zmizel první, rázem jsem se do toho zažral. Režisér vědom si zřejmě nedostatků, kterých bylo zatím víc než dost, sáhl k radikálnímu řešení a na scéně se objevili podivní chlupatí tvorové. Atmosféra v tu chvíli asi dosáhla největší intenzity a noční „naháněná“ patří k tomu nejlepšímu, co nám film mohl nabídnout. Navíc se přesuneme z lesa do různých budov, až narazíme na zdroj „zla“. Doslova jsem si mnul ruce a očekával velkolepé finále, ale ke konci nastal další zlom. Tentokrát však k horšímu... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tentokrát poplavu proti proudu, mě ten film totiž strašně nasral. Přišlo mi, jakoby se tvůrci snažili do něj nacpat všechny úspěšný pseudodokumentární horory poslední doby, aby si zajistili spokojenost většiny diváků. Takže to, co se zpočátku jeví jako x-tá variace na Blair Witch Project, se postupně promění na multi-subžánrovou kaši, která zanechá spoustu otázek, ale žádnou odpověď. V jednoduchosti je síla, což není bohužel tenhle případ. Na druhou stranu bych kecal, kdybych tvrdil, že jsem se chvíli nebál, ale ta zmíněná překombinovanost a rušivá kamera to prostě zabíjí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo, jako by se hodně naštvaný lesní mýval, medvídek, či jiný tvor obývající lesy Severní Ameriky rozhodl ze svého teritoria vyprovodit skupinku poměrně nesympatických a jednoduchých teenagerských dítek. Tato parta mladistvých, sestávající se ze dvou dívek a dvou chlapců přináší typický a obehraný formát vyskytující se snad téměř v každém současném hororu pro konzumní mladistvé publikum. Takže, tato parta se vydá do lesů, nikoliv poznávat a vnímat krásy přírody, ale pořádně se ožrat, nechat po sobě v lese bordel a zase táhnout dom. Jeden z hochů začne ihned frflat při představě, že by měl ujít zhruba 800 m pěšky s tornou na zádech. Mezi skupinou začne po chvíli panovat napětí a obavy, protože všichni mají pocit, že zahlédli něco "divného." Místo toho, aby se raději vydali zpět, stráví v lese ještě několik dalších nocí. Zatímco jeden je nebývale sobecký a chce za každou cenu točit dál, druzí chtějí urychleně pryč. Poté se film přehoupne do druhé poloviny a to, co začalo jako obyčejný a nikterak se žánrově odlišující "Hand Cam Horror", se v druhé části stává skutečným bojem o přežití s nečekaným a možná i dost šokujícím odhalením. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama