Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Hokej je môj najobľúbenejší šport, ale toto (ako už s plagátu vidieť) je skôr boxersky ring, len na lade. Seann William Scott alias Stifler a Liev Schreiber tvoria duo absolútne dokonalého castingu a boxerských protiváh. Nakoniec ma Goon vo veľa veciach prekvapil a v samotnom výsledku aj bavil. Nečkal som akú rolu dostane Stifler, ale vynikajúco mu to sadlo, hlavne v tej druhej ne-boxerskej línii, ktorá ma prekvapila a bavila miestami viac, ako samotný hokej (pretože ten tu za veľa nestál). 80% - 4* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už té bandě vymaštěnců, co si musí někde na ledňáčku každou neděli sežrat hamburger, vychlastat pár piv a zařvat gól nestačí, že ta partička nuzně placených, prudce inteligentních mudrců předstírá práci s pukem, musí si ti skoro maturanti sem tam i rozšmelcovat držky, aby byl kulturní zážitek úplný a naplňující. Vznikají pak i takovéto tklivé příběhy zneuznaných intelektuálů, které semele ta zlá hokejová mašinérie. Každopádně je velmi milé, že se k nim pak společnost nechová macešsky, staví jim pomníčky a po skončení aktivní kariéry jim umožní naučit se třeba i číst a psát nebo vstoupit do ČSSD. Taky je moc hezké, že když se jim třeba něco nemilého přihodí, lidé na Staromáku pak truchlí víc, než kdyby jim pomřeli vlastní rodiče. To když onehdá spadlo letadlo s mým kamarádem, který byl jen obyčejný astrofyzik pro Bajkonur, neštěk ani pes. A ani se tomu nedivím. Ten když se zabral do těch svých výpočtů kosmických trajektorií, měl problém trefit i branku u baráku. Ale jinak je to film zábavný, veselý a hezky ukazuje, jaké by to bylo, kdyby se Youngblood nebral tolik vážně. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco pro fandy technického hokeje hraného vesměs bez rukaviček. Sice si užijí víc krve, než puků zatoulaných do sítě, ale toho hodného, slušného a krvelačného kluka je třeba povzbudit, aby byl připraven na to, až se mu před bušící pěstičky postaví rolba nebo nějaká ještě zákeřnější obluda. Musím se studem v oku přiznat, že jsem se bavil, ač si z hokejových utkání obvykle pamatuji spíše výsledky než počty vyražených zubů. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte výborný film Nakládačka s Paulem Newmanem, tak... Tak tohle je skoro totéž, akorát zhruba o 1000% vulgárnější. Jindy by mi taková přemíra nadávek asi vadila, ale k hokejovému prostředí se hodí. Kromě titulního natvrdlého hrdiny, který si jde stále za svým, se mi velmi, velmi, velmi (a když tak o tom přemýšlím, tak ve výsledku vlastně mnohem víc) líbil bijec v podání Lieva Schreibera. Možná proto, že tolik připomínal plzeňského "škodováckého indiána" Ryana Hollwega. Bavil jsem se na čtyři hvězdičky, k čemuž přispěly i mnohé výroky sportovního komentátora. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je fajn adrenalinová věc. Takovej "Rocky v hokeji". A ono to ani není moc o hokeji, ani moc o vztazích, ono je to hlavně o tom, jak tam bývalej vyhazovač a aktuální hokejista řeže protivníky jak na běžícím páse, vyvolává rvačky, shazuje rukavice, drtí hlavy, vyráží zuby, nechává krvavý skvrny na plexiskle atd. Do toho jedna malá milá love story ... Prostě téma stokrát ohrané, ale pořád super zábavné a tohle nenudící. "Stiffler" nemá vůbec konkurenci, sejme každýho,kdo mu příjde do rány ... a to mám rád.. :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)
  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • Doug Glatt (Seann William Scott) hraje ve filmu za dva hokejové týmy. Prvním z nich je Orangetown Assassins, který má oranžové a černé dresy. Druhým je Halifax Highlanders, jehož logo je písmeno H s tečkou na pravé straně a křídly na levé straně. Obě loga jsou narážkou na tým Philadelphia Flyers, který má podobný znak a dříve také podobné dresy. (Miuri)

Reklama

Reklama