Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to trash, je to hloupost. Ale vrah mi přišel prostě.. "správně" ujetý a herec charismatický. Fajn kostým. Navíc originální prostředí bazénu je doslova delikátní, miluju indoor koupaliště. Rybková je sexy. A ještě ten wannabe hacker, nebo expert přes zámky byl fajn, zbytek postav mě nezajímal. Gore nějaké je, ale není to nic pořádného. Pár scén jsem nepochopil, naštěstí to jsou momenty, které nenarušují děj. X scén je zase komických, hlavně jak jedna buchta trénuje rekord pod vodou a bloncka na ní křičí. Scéna s tobogánem kultovní a může způsobit aj fobii z takové atrakce. Ale jinak tim, že bych tenhle film před lety neviděl, o nic bych beztak nepřišel. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Co cekam od slasheru? Krev (splneno), cool vraha (nesplneno), zabavna umrti (splneno nedostatecne), dobre stavene obeti (splneno), absenci nudnych pasazi (splneno), kozy (splneno nedostatecne). Swimming Pool mi tedy vychazi jako prumerna zalezitost, ktera vubec nicim neprekvapi, ale obcas pobavi vice ci mene ocividnou citaci slasheru 90. let. Velkym plusem jsou samozrejmne cesti herci, nejprijemneji mne prekvapil Jan Vlasak, jeho polda je presne takovej, jakej by polda mel byt. No a pak je to samozrejmne Linda Rybova a jeji mnamozni mlasknuti :). ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz! Německý film je prostě scheisse. Příběh postrádá hlavu a patu. Celé to je o tom, že se partička mladých lidí, snaží "užívat si života". Po úspěšně složené maturitě se rozhodnou, že se vydají to pořádně oslavit do nedalekého Aquaparku (Babylon Liberec). Pořád z nich čiší doslova dětská najivita. Nakonec se jedno dítě z nich rozhodne, že všechny holky jsou krávy, že mu hrozně ubližujou a ostatní klucí držej s nima, a tak se převlíkne do černého oblečku s bílou maskou lebky a s pořádně velikou a asi dost nabroušenou mačetou začnou jatka. Prostě kamarádi nekamrádi, náš vrah začne všechny s absolutně chladnou hlavou mordovat mačetou. Po všechn stránkách odbytý film. Rádoby pokus o horor / thriller. Nedopočučuju, zkazíte si chuť na film. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bázen byl mezi prvními filmy co jsem zde hodnotil (2009). Po 3 letech vidím že za 4*. Hmm ... asi to tak i nechám. Co já si pamatuju tak tohle byla celkem dobrá vyvražďovačka, kterou jsem viděl už kdysi dááávno a při které jsem se dost bavil. Ze všeho nejvíc mi zůstala v hlavě mačeta v tobogánu. Nevzpomínám si, že by mě v dnešní době zaujal nějakej německej horor natož s českými herci a proto své staré hodnocení měnit nebudu. ()

no2 

všechny recenze uživatele

5/10 - Geislerku nemusím, ale odpad! nedám, obzvlášť když si zahrála úvodní oběť a zmizela z obrazovky. Ale ani pak mi to nepřišlo v rámci vyvražďovacího hororu tak špatné, a to jsem v poslední době měl potěšení či utrpení hodně filmů z tohoto ranku zhlédnout. Maturanti byli správně tupí, jak se na tento žánr sluší a patří, a pár scén mi přišlo celkem napínavých. Vychvalovaná scéna v tobogánu mi nepřišla až tak zajímavá, daleko víc mě zaujal únik šachtou, pod kterou se bavil probodáváním náš ústřední maniak. Možná jsou tři hvězdičky moc, ale těch výsledných 27 procent (4. 6. 2020) si myslím tento film nezaslouží. Bylo fajn po dlouhé době vidět zase jiný než americký (byť průměrný) slasher. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama