Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama