Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Novom 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se domluvili s Brity o používání stejného názvu, už takhle se dost plete s Fifth gearem, ale to, že vlastně převzali úplně všechno, od znělky, přes logo až po Stiga, to dle mého názoru přehnali. Nejedná se o nic jiného, než o trapnou parodii na Top Gear z Británie. Chvíli jsem čekal, kdy někde zpoza kulis vylezou původní moderátoři a vyhodí konečně ty tři americký tlachaly, kteří se tváří, jako že jsou to všechno jejich nápady. Humor je neuvěřitelně kýčovitý, pokud to tedy měl humor být. Viděl jsem jsem sice jen pár dílů první série, abych si udělal obrázek. Jedna hvězdička snad jen za pěkná auta, člověka docela mrzí, že američani všechno dokážou takhle zkazit. ()

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Včera v noci když jsem onanoval u pokeru, tak náhodou běžel jeden díl v televizi. Zapnul jsem to a nestačil jsem se divit. Američtí kokotci se marně snaží napodobit humor klasiků z UK (jediné dobré) verze Top Gearu. No a moc se jim to nedaří. Pokud by Top Gear neexistoval jsem ochoten dát 3*, ale Top Gear existuje, tudíž tohle je jen odpad, který trapně kopíruje skvělý originál. ()

Reklama

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak USA Top Gear nemá na ten gritský ani po kotníky.Vždyt ten humor není snad ani k smíchu ...to je spíš k pláči ...už jen to jak se snaží napodobovat a vše věrně kopírovat a opičit se po britském top gearu mě děsí....Je to opravdu ubohost že Američané nedokážou vymyslet něco svého.Měli by se stydět a je to opravdu ostuda pro celé USA... ()

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že taková automobilová velmoc jako je USA také chtěla mít svůj Top Gear, já to beru jako poctu tomu Britskému a říkám, nemá se za co stydět. Nabušený auta a ty chlápkové také nejsou úplní tupci, myslím jste zbytečně přísní. Dávám tři hvězdy za jisté plagyátorství, ale je to koukatelný pořad. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama