Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se domluvili s Brity o používání stejného názvu, už takhle se dost plete s Fifth gearem, ale to, že vlastně převzali úplně všechno, od znělky, přes logo až po Stiga, to dle mého názoru přehnali. Nejedná se o nic jiného, než o trapnou parodii na Top Gear z Británie. Chvíli jsem čekal, kdy někde zpoza kulis vylezou původní moderátoři a vyhodí konečně ty tři americký tlachaly, kteří se tváří, jako že jsou to všechno jejich nápady. Humor je neuvěřitelně kýčovitý, pokud to tedy měl humor být. Viděl jsem jsem sice jen pár dílů první série, abych si udělal obrázek. Jedna hvězdička snad jen za pěkná auta, člověka docela mrzí, že američani všechno dokážou takhle zkazit. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama