Reklama

Reklama

MacIntyre: Nejdrsnější města světa

(seriál)
  • Velká Británie MacIntyre: World’s Toughest Towns (více)
Velká Británie, 2008, 10x45 min

Hrají:

Donal MacIntyre

Slavný investigativní reportér Donal MacIntyre zasvětí diváky do nebezpečí číhajících v podsvětí měst, která patří k turisticky nejnavštěvovanějším na světě. V Paříži hrozí rasové nepokoje, v Istanbulu se obchoduje s drogami, v Mexico City dochází k únosům. A jaké nebezpečí se skrývá v Praze? (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Jumper636 odpad!

všechny recenze uživatele

snůška lží. Když dokázal lhát o Praze v tak nekonečně oprkslým měřítku, tak uboze průhledným stylem, postaveným na zaplacení ubožákům, kteří za párek v rohlíku předstírali mafiány, tak by si zasloužil kopačku na koule s rozeběhem, doživotním zákaz natáčení a soudní zákaz rozmnožovat svoje debilní geny. ()

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Začátek je slibný, potom novinář očividně tápe a neznalost prostředí a rádoby schůzky s pochybnými zlodějíčky, které vydává za velké ryby pražského podsvětí jsou k smíchu.Škoda. Praha má své problémy, ale určitě to není možné zachytit novinářem neznalým prostředí. Zhlédnuto: 1.díl (Praha). Moje hodnocení: 35%. ()

Reklama

deanmo odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi dávno som chcel uveriť v MacIntyrovu investigatívnu žurnalistiku aspoň z časti. Neskôr keď sa prevalil podvod s vykonštruovanými scénami napádania a všemožných únikov, trapnými rozhovormi so "strašnými" gangstrami a podobne, som ostal znechutení. Pozrel som to zbežne ešte raz a svoje hodnotenie upravujem. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Málo jaké větší město není nějakým způsobem prohnilé, ale Donal MacIntyr často poukazuje na vše špatné, tím se naprosto ztrácí vše dobré. A může vznikat efekt naprostého teroru, který ale nemusí být zas tak žhavý. .. P.S.: Tím, že zajedete párkrát do Prahy na pamatky neznamená, že uvidíte vše co se v tomto městě děje. Praha opravdu není svaté město, vše co bylo natočeno se tam děje, nýbrž z vyprávění Donala to vypadá až neuvěřitelně špatně. .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Csoki 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem díl o Praze, a ač tam nebydlím, nemyslím si, že by tam byla horší situace než v jiných hlavních městech. Podle mého je to všude stejné. Teď ale upozornil zrovna na Prahu a to nám nedělá zrovna dobrý obrázek. Pozitivem je, že říkaj, že Praha je jedním z nejkrásnějších měst střední Evropy. :D ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama