Reklama

Reklama

Batman Rok jedna

  • USA Batman: Year One
Trailer

Obsahy(1)

Když Gotham City zoufale potřebuje hrdiny, dva muži se ujmou spravedlnosti... ovšem na opačných stranách. Bruce Wayne se po letech v zahraničí vrací domů a stává se bojovníkem proti zločinu, zároveň se do Gothamu stěhuje stejně čestný policista, poručík James Gordon, aby zjistil, že zde bují všudypřítomná korupce. Když se Bruce stane maskovaným mstitelem Batmanem, město exploduje! Kolem se stahují jeho nová nemesis Catwoman, gangsteři i Gordon! Nenechte si ujít tento strhující originální animovaný film DC Universe, který vznikl podle průkopnického příběhu Franka Millera a jemuž své hlasy propůjčili trojnásobný vítěz Emmy ® Bryan Cranston, Ben McKenzie, Katee Sackhoff, Eliza Dushku a Alex Rocco. Užijte si odvážnou a dynamickou vizi prvního roku Temného rytíře a začátku jeho trvalého přátelství s Jimem Gordonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Batman: Year One je jasnou ukázkou toho, že někdy může fungovat i projekt téměř do puntíku okopírovaný podle předlohy. Snímek natočený podle jednoho z nejlepších batmanovských komiksů má všechno - super animaci, výborný voiceover (i když co si budeme povídat - Conroy je Conroy) a hlavně skvěle nastavené tempo, které celý příběh žene dopředu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný film přibližující začátky Batmana a jeho postupné spřátelení s detektivem Gordonem. Příběh je zde vykreslený velmi dobře, temná komiksová atmosféra Gothamu je perfektní. Těch 61 minut je velmi dostačujících. Kdyby byl film delší, možná by si ode mě neodnesl takové vysoké hodnocení. Velkým plusem filmu bezesporu je, že se zde něco pořád děje. Akce je přehršel a nemáte ani chvíli, kdy byste se nudili. Protože nejsem takovým čtenářem batmanovských komiksů, tak mě samotný děj týkající se korupce na vysokých policejních postech zaujal. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V časoch Christophera Nolana je to predsa len trochu chudá a riedka temná realistická adaptácia. Hlavne je film priveľmi skratkový a hodila by sa mu raz taká minutáž. Bruce Wayne sa Batmanom stane zo sekundy na sekundu, Alfred je štatistom, prítomnosť Catwoman v príbehu nedáva hlavu ani pätu, celé je to strašne uponáhľané a skratkovité... No napriek tomu, najmä v porovnaní s filmami Batman/Superman je to stále štýlový a decentne temný film. No na Under the Red Hood to ani zďaleka nemá. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený animák o počátcích Bruce Waynea jakožto Batmana. Mihnou se tu všechny možné známé tváře (Selina/Catwoman, Dent, budoucí Joker), ale především mě tento film zaujal příběhem a postavou Jima Gordona, kterému propůjčil hlas Bryan Cranston. Nedozvíte se tu sice žádné novinky, ale kouká se na to příjemně. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady Batmanovek a animovaných komixáků, ale musím řícz, že po shlédnutí Batman under the RedHood, jsem čekal o něco větší a příjemnější zážitek. Ne že by to bylo něčím tak špatný, prostě jsem byl asi moc namlsanej. Příběh je tradičně perfektní, animace stojí taky za to, jen to zpracování malinko pokulhává, ale jinak paráda. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Bryan Cranston původně odmítl roli Jima Gordona, protože si myslel, že byl tento projekt založen na seriálu Batman (od r. 1966). Nakonec ji přijal poté, co si přečetl scénář. (JORDY)

Reklama

Reklama