Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh mladé britské dívky, které se naskytne příležitost pracovat v luxusní horské chatě v Alpách. Zde postupně propadá kouzlu snowbordového prkna a rovněž kouzlu syna svého šéfa... Silně naivní a kýčovitý snímek, byť se sympatickou a možná talentovanou Felicity Jones, dalšími sympatickými mladými lidmi a pozitivní energii vyzařujícím alpským sluncem. 45%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Film měl na začátku svůj potenciál, a ten nebyl nízký. Tak padalo rozmýšlení typu: **** nebo *** ? A potom hle: "Štouchneš mě?" A já na to: Ježkovy oči, to musej ten film takhle mrvit tou modrou lištou? A potom zase film byl celkem zajímavý: Takže opět padalo rozmýšlení: *** nebo snad ****? Takže shrnutí: Necháme to na průměru, za to šťouchnutí jsem povinen tu hvězdičku prostě strhnout. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I klišé se dá občas pojmout se ctí. Evropský zástupce řady romantických „komedií“ pro mladé se pokouší diváky oslovit prostřednictvím zasněžených hor, britského humoru a bandy méně či více sympatických teenagerů. Žánr komediálních romancí pro mladé trpí už nějaký ten pátek přehnanými, trapnými, předvídatelnými nebo těžkopádnými scénami i umolousaným soundtrackem. Také Chalet Girl je některými takovými neduhy obdarovaná, ale při pohledu na osudem zkoušený žánr je i solidní průměr vlastně výhrou. Nabídne (většinou) neotravné postavy, hloupý happy-end, slušnou atmosféru, Billa Nighyho a hlavně neokoukanou a bezesporu talentovanou Felicity Jones. A to vlastně není tak úplně málo!! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)
  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)
  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)

Reklama

Reklama